Дивні ресторани усього світу

Modern Toilet, Тайпей, Тайвань

Тема туалету та їжі тут розкривається у повній мірі. Гості ресторану сидять на унітазах, їдять із унітазів. Страви, які подають у цьому дивному ресторані, також, частіше усього схожі на те, що зазвичай знаходиться в унітазі. Загалом — на любителя.

Ресторан Modern Toilet

Heart Attack Grill, Лас-Вегас, США

Назва цього ресторану — не просто вдала комбінація слів. Heart attack Grill насправді пов'язаний із декількома смертельними випадками від серцевих нападів. Не дивно, адже одна із найвідоміших страв у цьому дивному ресторані — бургер, вагою майже 1,5 кг та калорійністю 9982 ккал. Смачний спосіб покінчити життя самогубством для тих, хто страждає серцевими захворюваннями.

Ресторан Heart Attack

Ninja New York, Нью-Йорк, США

Втомились від недолугих офіціантів? Це місце саме для вас. Ninja New York займає площу майже у 1800 метрів, позаяк ніндзя-офіціантам є де заховатися. Вони нишком підберуться до вашого столику під покровом ночі, коли ви аж ніяк не будете очікувати, і принесуть замовлені страви.

Ресторан Ninja New York

Dans Le Noire, Лондон, Англія

Завжди було цікаво, наскільки зовнішній вигляд впливає на смакові якості страв, та не мали нагоди перевірити? Завітайте у Dans Le Noire – у цьому досить дивному ресторані усе знаходиться у повній темряві. Ти не будеш знати, що саме ти їси (звісно, у ресторані врахують усі дієтичні вимоги, алергічні обмеження, протипоказання). Доведеться довіритись ресторанові та своїм смаковим рецепторам.

Ресторан Dans Le Noire

Barbie Cafe, Тайпей, Тайвань

Цей дивний ресторан можна охарактеризувати коротко та ясно: “I'm a Barbie girl, in a Barbie world.” Усе навколо тут нагадує той омріяний будиночок Барбі, якого у тебе не було в дитинстві. До речі, варто зауважити, що даний заклад ліцензовано Mattel.

Ресторан Barbie Cafe

Cabbages and Condoms, Бангкок, Таїланд

У цьому місці досить дивним чином перемішались їжа, тема контролю народжуваності, а, також, проблема боротьби зі СНІДом (на підтримку благодійних ініціатив переводиться частина виручки). Що ж казати, що всередині дивного ресторану тема презервативів обіграється іноді із досить несподіваних та неочікуваних сторін.

Ресторан Cabbages and Condoms

The Chillout Lounge, Дубай, ОАЕ

Ресторани із льоду, в принципі, уже не новина, проте, не коли вони розміщені посеред пустелі у Арабських Еміратах. Це досить дивне видовище. Їжте гарячі супи, пийте гарячі напої — в умовах низьких температур, у льодовому королівстві. Звісно, куртки, рукавиці та валянки додаються.

Ресторан The Chillout Lounge

Fortezza Medicea Restaurant, Вальтера, Італія

Ніколи не хотіли дізнатися, що відчувають в'язні? Ласкаво просимо у Fortezza – дивний ресторан, розміщений у старовинній фортеці. Тут усе відбувається за зачиненими ґратами, а персонал (ніби-то) складається із минулих в'язнів. Звісно, усі столові прибори пластикові.

Ресторан Fortezza Medicea

Ithaa Undersea Restaurant, Рангалі, Мальдиви

Цей мальдивський дивний ресторан — яскравий приклад того, що надмірна дивина та відкритість не зажди ідуть на користь. Цікаво знати, звідки взялась їжа на вашій тарілці? Досить поглянути за вітрину, сидячи прямо під водою.

Ресторан Ithaa Undersea Restaurant

Disaster Cafe, Льорет-де-Мар, Іспанія

Ніхто не знає, навіщо вони це роблять. Проте, через певні проміжки часу у цьому дивному ресторані усе трясе, як при землетрусі магнітудою у 7,5 балів. Можливо, щоб гості не засиджувались.

Ресторан Disaster Cafe

New Lucky Restaurant, Ахмедабад, Індія

Цей дивний ресторан побудований на старому мусульманському кладовищі — могили вирішили не прибирати. Проте, відвідувачів це не лише не гнітить — навпаки, ресторан користується популярністю. У Індії, де більшість мешканців вірить у реінкарнацію, і утримувати, і харчуватись у такому закладі — до великої удачі. Найпопулярнішими стравами із меню дивного ресторану є масляні рулети та чай з молоком.

Ресторан New Lucky Restaurant

Clothing Optional Dinners, Нью-Йорк, США

Ресторан для нудистів на Манхеттені. Єдиними, хто носить одяг у цьому дивному ресторані, є офіціанти. Не знаємо, чи відіб'є у вас апетит вид інших гостей (більшості відвідувачів від 30 до 50 років), але спробувати можна.

Ресторан Clothing Optional Dinner

Baggers, Нюрнберг, Німеччина

Цей ресторан перенесе усіх гостей у майбутнє. Їжу тут замовляють за допомогою сенсорного екрану, розраховуються карткою через термінал, а страви самостійно приїжджають до гостей по спеціальним рейкам, що ведуть до конкретних місць за столиками. Хіба не диво?

Ресторан Baggers

Маrs 2112, Нью-Йорк, США

Дивний ресторан у центрі Манхеттену, на Таймс-сквер, ніби із фантастичних романів про космічне майбутнє (рік у назві — підказка). Гостей обслуговують “інопланетяни”, а інтер'єр одночасно нагадує Стар Трек та Зоряні війни. Одне із небагатьох місць, де справа взагалі не у їжі.

Ресторан Mars 2112

Hajime Robot Restaurant, Бангкок, Таїланд

Родзинкою цього ресторану є те, що по залу їздить робот, який приймає та приносить замовлення, бажає приємного апетиту гостям, тощо — загалом, цілком достойна заміна офіціантам-людям. А кухня у ресторані азіатська.

Ресторан Hajime Robot Restaurant

Dinner in the Sky

Міжнародна франшиза: орендуєте платформу зі столом, стільцями, барменом. Гостей піднімають високо-високо, і можна насолоджуватись стравами, спостерігаючи за тими, хто внизу. Досить дивна забава, проте, користується популярністю. Тепер побувати у такому дивному ресторані можна і у Києві.

Ресторан Dinner in the Sky



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
Коментарі

Вхід на сайт

Дуже цікавий матеріал! Дякую Вам!