Дизайнерський чайник Sorapot

Щоб не казали, а чай — чудовий винахід людства. Його приємно пити, приємно заварювати і спостерігати, як м'які чорні листочки розгортаються у гарячій воді, зафарбовуючи її у теплий помаранчевий колір.

Чай у чайнику Sorapot

Чай любить хороший посуд. Традиційна китайська кераміка без сумнівів наперед і завчасно перемогла усі інші варіанти, як ідеально підходяща до напою, але дизайнери не здаються, а створюють свої стильні об'єкти, які відповідають своєму часу. Sorapotчайник для заварювання, позбавлений церемоніального початку, але повний дизайну та краси.

Чайник Sorapot

Стильний Sorapot придуманий американцем Джої Ротом. Чайник зроблений з нержавіючої сталі та колби циліндричної форми з боросилікатного скла, яке володіє дивовижною термостійкістю та міцністю. Кип'яток заливається через широкий носик, всередині задумане широке ситечко, що оберігає від потрапляння чаїнок у чашку. Засипати нову порцію чаю можна у колбу, відкривши дугоподібну ручку.

Відкритий чайник Sorapot

Чайник Sorapot виглядає безперечно стильно і добре, заслуживши свій власний сайт, де можна замовити його у якості подарунку за $250. Оформлений дизайнерський чайник відповідно — у щільну та екологічно фактурну плетену картонку. 

Sorapot у коробці

Окрім своєї горизонтальної орієнтації, нічим особливим чайник Sorapot не виділяється, втім може налаштувати з самого ранку на творчість та нестандартні ідеї.

Чайник Sorapot

А про лінію дизайнерського посуду для чаювання Rubber band розкаже стаття - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/liniya-dyzaynerskogo-posudu-rubber-band.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.