Кава + вершкове масло = ?

Новий мейнстрім, що скоро добереться і до нас — пити каву не з вершками, не з молоком, а з вершковим маслом.

Звісно, для більшості людей це поки що звучить дивно та незвично. По-перше, не усім такий напій прийдеться до смаку. По-друге — це ж ніби жахливо шкідливо.

Інгредієнти для кави із вершковим маслом

Проте, не поспішайте з висновками. До вашої уваги декілька причин, чому варто спробувати почати пити каву з вершковим маслом.

У маслі, отриманому з молока тих корів, яких годували травою, а не комбікормами, міститься майже ідеальне співвідношення жирів Омега-6 та Омега-3. Завдяки чому, від вершкового масла — при помірному його споживанні, звісно, - не товстіють, а, навпаки, худнуть. До того ж, масло — відмінне джерело вітаміну К, що знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Кава із вершковим маслом

Вершкове масло — важливе джерело здорових жирів не тільки для тіла, а й для мозку. У ньому містяться речовини, необхідні у якості профілактики нейродегенеративних захворювань. Також, масло попереджує надмірно високим витратам енергії організмом. Воно працює як протизапальна речовина. Позаяк, якщо ваша робота — сидіти за комп'ютером та мізкувати, то кава з вершковим маслом — відмінний помічник.

Якщо додати у каву вершкове масло, то утворюється кон'югована лінолева кислота. Вона допомагає людям із зайвою вагою позбутися її.

Кава із вершковим маслом

Bulletproof”, як називають цей напій англомовні мешканці планети, - відмінне джерело енергії. Кава з вершковим маслом підвищує когнітивні здатності мозку, причому, одразу ж на годин шість. Від звичайної чорної кави такого ефекту годі сподіватись. На додачу до всього, кава з вершковим маслом підсилює утворення гормонів під назвою кетони — вони змушують тіло отримувати енергію із жирів, а не вуглеводів. Позаяк, такий напій допоможе не тільки схуднути, а й відчувати себе бадьорим протягом майже всього робочого дня.

Скільки масла додавати у каву? Ідеальна доза — 2 столові ложки. Якщо потім зможете пити отримане пійло. З іншого боку, кава з вершковим маслом може замінити сніданок — це чудова альтернатива для людей, що не встигають снідати зранку. Також, вершкове масло можна замінити на масло гхі чи кокосву олію.

Кава із вершковим маслом



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.