Контейнери для тривалого зберігання зелені

Багато господинь знають, що зелень, на жаль, не зберігається довго після потрапляння з городу або теплиці на кухню. Звісно, у країнах, де цілий рік тепло, і зелень, як і овочі, можна завжди купити свіжі, такої проблеми не виникає. Але не всім так пощастило.

Контейнер для тривалого зберігання зелені

У більшості з нас у холодний час року немає можливості купувати свіжу зелень, а в холодильнику вона зберігається погано, псуючись менше, ніж за тиждень. Саме для вирішення цієї проблеми були створені контейнери Prepara. Вони здатні продовжити термін життя зелені у холодильнику у 3 рази. Окрім того, їх дизайн продуманий таким чином, щоб контейнери можна було легко поставити на дверцята холодильника, економлячи місце в основних його відділеннях. 

Контейнер для тривалого зберігання зелені

У них також передбачені маленькі отвори, які закриваються і за допомогою яких можна наливати воду на дно кожного контейнера, що і сприяє більш тривалому зберіганню зелені. Це один секрет Prepara полягає у конструкції контейнерів: корпус із твердого матеріалу не дозволяє іншим продуктам механічно пошкоджувати зелень, а достатня кількість простору всередині допомагає їй “дихати”. Усе, що необхідно памятати для тривалого зберігання зелені у контейнері — міняти воду на дні корпусу кожні 3-5 днів.

Заливання води у контейнер для тривалого зберігання зелені

А що робити із залишками зелені підкаже стаття - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/shcho-zrobyty-iz-zalyshkamy-zeleni.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.