PepsiCo зменшує кількість цукру у своїй продукції

Американська компанія PepsiCo, що займається виробництвом напоїв та снеків, повідомила, що знизить кількість цукру, натрію та насичених жирів у своїй продукції.

Зменшення кількості цукру у солодкій газованій воді стане першим кроком у вирішенні проблем ожиріння та зміни клімату. До 2023 року, принаймні, 2-3 напоїв PepsiCo будуть мати менше 100 калорій від доданого цукру на банку розміром 0,36 л. Досягти цього компанія планує за допомогою збільшення кількості виробництва низькокалорійних напоїв.

Банка Пепсі-Коли і склянка цукру

З останніми, до речі, відбувся досить незвичайний казус — у 2015 році з Diet Pepsi прибрали ніби-то небезпечний підсолоджувач аспартам, але вже до 2016 року його повернули, аргументуючи тим, що споживачі так і не змогли полюбити смак дієтичної солодкої газованої води без звичного замінника цукру. PepsiCo каже, що нова глобальна глобальна мета є більш амбіційною, ніж попередня по зниженню цукру на 25% у деяких напоях до 2020 року. 

Продукція PepsiCo

Зі слів головного науково співробітника по дослідженням і розробкам PepsiCo, завдяки розвитку науки вдалося отримати нові смакові інгредієнти, які потребують менше підсолоджувачів. Всесвітня організація охорони здоров'я порекомендувала ввести податки на солодкі напої, як це зробили Франція і Мексика, щоб урегулювати споживання цукру та покращити здоров'я.

Пепсі-Кола

Більше про PepsiCo та інші компанії-гіганти на продуктовому ринку читайте у статті - http://harchi.info/articles/veletni-svitovogo-produktovogo-rynku-naypotuzhnishi-kompaniyi-vyrobnyky.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.