Що таке електрична млинниця

Млинці люблять всі без виключення, але не всі вміють та люблять їх пекти. Саме для того, щоб полегшити трудомісткий процес приготування млинців сучасним господиням, виробники побутових приладів освоюють усе нові і нові технології.

Електричні млинниці з'явились на ринку побутової техніки не так давно, але вже встигли завоювати популярність серед покупців. Адже спекти у ній млинці, здається, може навіть дитина. Що ж такого у млинниці і чим вона відрізняється від звичної усім пательні?

Електрична млинниця

Млинниця представляє собою прилад круглої, прямокутної або іншої форми, у горизонтальному корпусі якого знаходиться нагрівальний елемент. Над ним закріплюється спеціальна пластина (плитка) із заглибленнями для млинцевого тіста, на якій і відбувається приготування млинців. У сучасних приладах пластини покриті антипригарним покриттям, що дозволяє готувати без використання олії. У деяких електричних млинницях знімних пластин може бути декілька — на різну кількість млинців.

Пательня навіть з ідеально рівним дном не може прогріватись рівномірно, вона зазвичай більш гаряча посередині, через що млинці прилипають або тісто пропікається нерівномірно. Головна перевага млинниці перед пательнею у тому, що її поверхня завжди рівномірно прогріта, завдяки тому, що конфорка і пательня об'єднані в одне ціле. Для необхідної рум'яності млинців достатньо тільки правильно відрегулювати режим роботи приладу і не забути вчасно перегорнути млинці.

Електрична млинниця

Існують електричні млинниці з кришкою, які працюють за принципом електровафельниці. У такий прилад заливається тісто, закривається кришкою і млинці пропікаються одночасно з обох боків.

Електричні млинниці, залежно від моделі, дозволяють готувати одночасно по декілька млинців (від 2 до 6), що значно скорочує час приготування, особливо коли потрібно напекти млинці на велику родину. Правда чим більше млинців, тим меншими вони виходять за розміром. Втім, млинці у млинниці виходять ідеально рівні, один до одного. 

Звісно, млинницю не можна віднести до числа необхідних приладів на кухні, але якщо ви любите млинці, то цей прилад допоможе отримати задоволення від процесу приготування та зекономити час.

Електрична млинниця

А про пательні для млинців читайте у статті - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/vybyrayemo-patelnyu-dlya-mlynciv.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.