У ресторані Сан-Франциско подають страву на iPad

У ресторані Сан-Франциско гостям подають страву на iPad. Це підійде усім, хто хоче не тільки смачно, а й креативно.

Ресторан високої кухні Quince, який уже має 3 зірки Мішлен, пропонує гостям не тіьки вишукані страви, а й незвичайну подачу. Так, страву під назвою “A Dog in Search of Gold” з постійного меню тут презентують на iPad крокети з білого трюфелю супроводжує відео, на якому ньюфаундленд шукає трюфелі.

Страва на iPad

Фото страви опублікував у своєму Twitter місцевий шеф Річі Накано. Шеф і власник ресторану Майкл Туск відмітив, що така незвичайна подача страви — це не спроба привабити більш молоду аудиторію, а бажання створювати цікаві поєднання та додавати у меню гумору та дивакуватості.

“Я прожив у Сан-Франциско 20 років і став свідком технічного буму. Мені захотілось поєднати гастрономію та технології, а також додати трохи освіти”, — прокоментував він. 

Страва “A Dog in Search of Gold”

Хвилюватись за чистоту і своє здоровя гостям закладу не варто. За словами Туска, вони розробили спеціальне покриття на iPad, яке обробляють перед кожною подачею, тому на сам гаджет страва не потрапляє. Він також розповів, що вперше він випробував цю ідею ще два роки тому. Сьогодні ж страва на iPad входить до меню по фіксованій ціні $220.

 



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.