У Таїланді заборонять продавати їжу на вулиці

Влада Бангкоку намірена прибрати з вулиць міста усі прилавки з їжею. Адміністрація Бангкоку пішла на такі заходи, щоб зробити столицю більш безпечною та чистою та звільнити тротуари для пішоходів.

Вулична їжа

Головний радник губернатора Бангкоку Ванлоп Суванді пообіцяв, що до кінця року чиновники приберуть не тільки вуличних торговців їжею, а й іншими товарами. З його слів, зачистка стосуватиметься усіх 50 районів столиці.

Вулиця Бангкоку

Ніяких вийнятків у даному питанні не буде, наголосив Суванді. “Вуличні торговці занадто довго займали тротуари, але ми надали їм законні місця на ринках для продажу їжі та інших товарів. Жодного затягування з цією операцією не буде”, — сказав чиновник. 

Чоловік на вулиці Бангкоку

Бангкок відомий своєю вуличною їжею. Раніше у квітні американський телеканал CNN назвав столицю кращим у світі містом за цим параметром. Суванді відмітив, що вдячний CNN за таке визнання. Разом з тим чистота і безпека вулиць є пріорітетом для адміністрації Бангкоку, пояснив він.

Жінка, що продає вуличну їжу

А топ-10 міст з найкращою вуличною їжею читайте у статті - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/top-10-mist-iz-naykrashchoyu-vulychnoyu-yizheyu.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.