Як робиться печиво з передбаченнями

Багато хто вважає, що печиво з передбаченнями було вигадане у Китаї і справжні передбачення повинні бути висловлені китайськими мудрецями. У США вважають, що це вдалий маркетинговий хід, придуманий американськими піарщиками. У нас же про печиво з передбаченнями вперше дізналися з американських комедій з китайськими мудрецями. Так чи інакше, зараз і у наших ресторанах можна дізнатися майбутнє. Але хто саме передбачає долю тисячам незнайомих людей і як це робить — спробуємо розібратись з цим питанням на прикладі однієї з компаній, що виробляє печиво з передбаченнями.

Печиво з передбаченнями

Хто і як придумує передбачення для печива

Незважаючи на те, що записки у печиві називаються передбаченнями, їх не пишуть ясновидці і ворожки. У всьому світі робиться зовсім інакше: автори передбачень звертаються до висловів вчених, філософів і літераторів.

Будь-яка компанія, створюючи свої передбачення, дослідила безліч томів різних розумних думок, десятки романів, статей, вибираючи з них найважливіше.

Виробництво печива з передбаченнями

Усі розумні думки — передбачення — розділяються за темами: про народження, дорослішання, любов, дружбу, взаєморозуміння, вміння долати проблеми та труднощі у стосунках, на роботі, у родині. Внаслідок чого виходить певна кількість передбачень, які охоплюють усі сфери життя людини. Тобто на записках у печиві з передбаченнями — потенціал людського досвіду та інтелекту, накопичений протягом тисячоліть. Можливо, правильніше називати їх не стільки передбаченнями, скільки порадами, рекомендаціями і натяками.

Упаковка з печивом з передбаченнями

Усі передбачення є позитивними. Вони направлені на те, щоб людина зробила вірний вибір, правильні вчинки, відчула себе хорошою, щоб люди, прочитавши передбачення, знали, як діяти у тій чи іншій ситуації, щоб навіть найсумніші трохи звеселились та зрозуміли, що будь-яку проблему можна вирішити. Усі передбачення говорять про те, що добро завжди перемагає зло. І хоча у жодній з компаній, що створюють печиво з передбаченнями, не працюють маги, чаклуни чи провидці, практично усі передбачення збуваються — така сила світової людської мудрості та самонавіювання. 

До речі, іноді можна зустріти і функцію наявності негативних передбачень у печиві — їх можуть виготовити на замовлення. Втім, у більшості компаній коштує таке печиво дорожче, ніж добре.

Печиво з передбаченнями

Відкрити своє печиво з передбаченнями можна в онлайн режимі - http://www.fortunecookiemessage.com/http://chinaunique.com/cookie/fortune.htm.

Також читайте про вівсяне печивоhttp://harchi.info/blogs/san-ayt-j/fakty-ta-recepty-vivsyane-pechyvo.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.