Японці розробили складний електрочайник для подорожей

Чи можна назвати електрочайник необхідним під час мандрівки аксесуаром? Навряд — адже його легко заміняє компактний портативний кип'ятильник. Принаймні там, де є доступ до електромережі.

Складний чайник у валізі

Між іншим, іноді дуже зручно було б мати з собою в подорожі невеликий електрочайник — наприклад, при поселенні у недорогому готелі, де немає цілодобового доступу до кип'ятку. Щоб володіти можливістю у будь-який час доби під час мандрівки заварити собі чай, каву, суп або локшину швидкого приготування. Ось тільки повноцінний електрочайник брати з собою не дуже зручно: вже дуже багато місця займає. Як бути?

Цікавим варіантом у цьому випадку може стати — складний електричний чайник з гнучким силіконовим корпусом. Як у випадку з моделлю Miyoshi Collapsible Travel Kettle, яка нещодавно з'явилась у магазині оригінальних японських товарів Japan Trend Shop. Наділений власною вагою 540 г, складний електричний чайник Miyoshi Collapsible має розміри 129*100*102 мм у складеному стані — і 129*152*202 мм у розкладеному і готовому до використання.

Принцип роботи складного чайника

Власне, складається тільки верхня частина електрочайника— силіконовий корпус. У той час як дно з нагрівальним елементом та пластикова кришка з ручкою не змінює своїх розмірів. Але для аксесуару під час подорожі і це може бути критично. При цьому, складний електричний чайник, який підключається до мережі кабелем метрової довжини, дозволяє за один раз закип'ятити від 200 до 500 мл води — витративши на це 2,5 або 4,5 хв часу. 

Ціна оригінального аксесуару, представленого Japan Trend Shop у білому та блакитному кольорах термостійкого силіконового корпусу, становить там $84 плюс вартість доставки. У той же час на японській торговій платформі з міжнародною доставкою Rakuten.global ціна електрочайника Miyoshi Collapsible з тими ж характеристиками становить 3978 єн або близько $38.

Електрочайник Miyoshi Collapsible

Також читайте про магнітну підставку для гарячого - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/magnitna-pidstavka-dlya-garyachogo.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.