Зміни у шоколаді Toblerone

У жовтні виробник відомого швейцарського шоколаду Toblerone компанія Mondelez International Inc.повідомила про зміну форми шоколаду, що привело до тотального розчарування прихильників бренду.

Стара форма шоколаду Toblerone

У результаті стандартні “міжгірські впадини” Toblerone, які нерідко порівнюють з горою Маттерхорн у швейцарських Альпах, враз стали ширшими. Таким чином, шоколад, який раніше важив 400 г, змінив вагу на 360 г, а ті, що важили 170 г — 150 г. Водночас розмір упаковки та ціна шоколаду залишились без змін.

Як повідомляють представники Mondelez International Inc., до такого кроку вони вдалися з метою економії. Компанія повідомила, що її виробничі витрати підскочили у Швейцарії через значне падіння курсу євро відносно швейцарського франка ще у січні 2015 року. Окрім того, ціни на какао протягом останніх 3 років безупинно зростали.

Нова і стара форма шоколаду Toblerone

Такі зміни прихильники шоколаду Toblerone сприйняли негативно. “Це дуже шокуюче. Хвилює, що теж саме при нагоді відбудеться і з Twix”, — написав один з користувачів у Twitter. 

Міжнародна компанія Mondelez International Inc.була утворена у 2012 році. Вона займається виробництвом величезної кількості продуктів харчування, включаючи каву та снеки таких відомих брендів, як Oreo, TUC, Milka, Barni, Dirol, Jacobs, Toblerone, Carte Noire та інші.

Шоколад Toblerone

Більше про компанію Mondelez та інших велетнів світового продуктового ринку читайте у статті - http://harchi.info/articles/veletni-svitovogo-produktovogo-rynku-naypotuzhnishi-kompaniyi-vyrobnyky.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.