Чому не слід їсти фрукти із коктейлю

Неповторний коктейль, прикрашений спокусливою скибочкою лимону - це те, чого часом не вистачає наприкінці робочого дня.

Та чи хорошою ідеєю є розправитися не лише із вмістимим склянки, а і з його прикрасою? Звісно, якщо це не перший коктейль, то, швидше всього, вас це не дуже турбує. Коли у розпалі вечірки ви просите бармена “щось міцніше”, то ймовірно ви не звернете увагу на “закуску”.

Давайте розберемося, чому їсти фрукти, якими прикрашають коктейлі, це погана ідея.

Коктейлі

Ви не знаєте, де були ці фрукти

Ви можете відвідати ресторан із відкритою кухнею та побачити, як вам готують улюблені страви. Так само і в барі - бармен завжди робить коктейлі на ваших очах. Але якщо бармен не ваш хороший друг, то, швидше всього, ви не зможете дізнатися, як і де зберігалися фрукти-прикраси для коктейлю.

Невідомо, скільки фрукти пробули у маринаді

Другий пункт подібний на перший - ви не можете проконтролювати шлях фрукту від магазину до вашої склянки. Також експерти настоюють на тому, що не слід з’їдати прикраси, оскільки ви не можете бути впевнені у чистоті рук персоналу. Та і самі ви тільки що прийшли з вулиці, торкалися множини ручок і тільки що розрахувались готівкою.

Бармен готує коктейль

Цитрусові приємніші на смак із шоколадом або випічкою

Бармен “проходить” скибочкою цитрусових по краю вашої склянки, щоб коктейль вийшов смачним. Але з’їдання лайму або лимону стане помилкою - ваші рецептори збудяться, і ви не розпробуєте смак наступного напою.

Ось тому кондитери розбавляють цитрусові шоколадом, а пекарі додають тільки невелику частину фруктів у свої вироби.

Трави повинні підкреслювати смак вашого напою

Якщо ви перед вечіркою наїлися цибулі або часнику, то великою буде спокуса непомітно витягнути гілочку м’яти із мохіто та пожувати для свіжого дихання. Але рецептура коктейлю передбачає додавання трав для підкреслення і розкриття смаку алкоголю. І відсутність одного з інгредієнтів у склянці може зіпсувати смак.

Коктейль "Блакитна лагуна"

Ніколи не закушуйте “запасами бармена”

Експерти відмічають, що найгірше, що може прийти у голову - з’їсти щось із заготовок бармена. Не слід тягнутися за стійку, якщо вам захотілося чогось солоного - купіть горішки або чіпси. “Крадіжка” у бармена грубо образить його.

Коктейль

А які коктейлі підійдуть тим, хто береже свою фігуру, читайте тут - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/alkogolni-napoyi-dlya-tyh-hto-dbaye-pro-svoyu-figuru.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.