Які продукти шкодять зовнішності

Лікар зі СПА-центру у Сміттауні, Марія Передо, розповіла журналістам, які продукти здатні нанести шкоду зовнішності людини.

Цукор

Цукор є першим у списку ворогів зовнішності. Споживання цього продукту здатне викликати різкий стрибок глюкози у крові. Інсулін на це реагує тим, що виділяє підвищену кількість андрогенів. Ці андрогени — це чоловічі гормони, які знаходяться і в організмі чоловіка, і в організмі жінки. Дані гормони здатні викликати атрофію волосяних фолікулів.

Відомо ще, що багато цукру може спровокувати інтоксикацію організму, що у свою чергу зробить шкіру обличчя жирною. Що стосується шоколаду, то цей продукт сприяє появі прищів та інших висипань на шкірі.

Морква

Також вчені з США провели дослідження вітаміну А. Вони встановили, що його надлишок у тілі людини приводить до випадіння волосся. Тому заради зовнішності (і не тільки) варто переглянути свій раціон харчування та контролювати кількість цукру і вітамінів у їжі.

Молоко

Молоко на наступному місці серед “шкідників” зовнішності людини. У продукті знаходиться велика кількість гормону тестостерону. Якщо споживати молоко у неконтрольованій кількості, то це може викликати акне та погіршення волосяного покрову, у рідких випадках можливі різні алергічні реакції. 

І, зрештою, не меншим шкідником зовнішності є алкоголь. Алкоголь може посприяти тому, що шкіра людини буде старіти, а нігті почнуть ламатися.

Алкоголь

А що буде, якщо відмовитись від цукру на 9 днів, читайте у статті - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/shcho-bude-yakshcho-vidmovytys-vid-cukru-na-9-dniv.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.