Бари, цікаві і без випивки: топ-5

Хороший бар — це коли відмінна випивка та закуска + чудова компанія. Випивку та компанію кожний обирає собі до смаку та душі, а ми, давайте, поговоримо про обстановку. А точніше — про 5 найцікавіших барів планети.

The Red Sea Star

Перший у світі підводний бар та ресторан. Знаходиться у Ейлаті (Ізраїль). Гості бару мають можливість насолоджуватись неповторною красотою підводного світу Червоного моря, знаходячись на глибині 5 метрів.

The Red Sea Star

The Red Sea Star

Guacara Taina

А ось бар Guacara Taina розташований під землею, у одній із природних печер у Домініканській Республіці на глибині 2- метрів. Бар розташований на трьох рівнях та може прийняти до 300 гостей.

Guacara Taina

Guacara Taina

Baobab Tree Bar

На щастя, це бар влаштований не на дереві, а всередині нього. Як стверджують вчені, баобабу у Modjadjiskloof (провінція Лімпопо, ЮАР) 6 тисяч років. Він старіший, навіть, за єгипетські піраміди. У 1993 році люди очистили від компосту дві великі порожнини всередині величезного стовбура та побудували там цілком сучасний бар із усіма гастрономічними та технічними родзинками 10 століття.

Baobab Tree Bar

Baobab Tree Bar

Cova d'en Xoroi

Популряний диско-бар примостився на крутому схилі скелі на курорті Cala'en Рorter (іспанський острів Менорка у Середземному морі). Тут особливо приємно випити прохолодного іспанського вина на заході сонця.

 Cova d'en Xoroi

Cova d'en Xoroi

H.R. Giger Bar

Дещо моторошний “Бар скелетів” у місті Грюєр дуже контрастує із розташованими навколо буколічними швейцарськими ландшафтами. Бар був спроектований швейцарським художником Гансом Рудольфом Гігером, відомим завдяки своїй роботі “Чужий”. До речі, мотиви цього фільму легко впізнаються у інтер'єрі бару. В принципі, такий собі давній замок у печері, від підлоги до стелі покритий різноманітними черепами та кістками.

H.R. Giger Bar

H.R. Giger Bar



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.