Літні напої за знаком зодіаку

Робота? Стосунки? Влітку давайте запитаємо у зірок, як кожному знаку зодіаку краще втамувати спрагу та покращити настрій.

Коктейль

Овен

Місія першого знаку у зодіакальному колі - вести за собою інших. Ось і напої його представники вибирають, як правило, сміливі, з делікатною гірчинкою, оксамитовою текстурою та складним закінченням. Як кажуть, не шукають легких шляхів. Висока склянка холодного грейпфрутового соку з гранульованим льодом і сиропом м’яти на денці - найкращий освіжаючий варіант. Для ЗСЖ- представників цього знаку зодіаку кавуновий фреш стане чудовою зарядкою електролітами для активного способу життя.

Грейпфрутовий сік

Телець

Зосередженим і стабільним людям, народженим під цим знаком зодіаку, вкрай важливо, щоб кожний напій містив тільки найвідбірніші інгредієнти. Тим не менш, і в них є слабкощі, одна з яких - поєднання випічки та ягід. Позаяк, ідеальним літнім напоєм для тельців може стати полуничний сік. Змішайте ягоди з бананом і льодом для спекотних днів або приготуйте коктейль у версії дайкірі для пристрасного вечора. Окрім того, ті, хто з’явився на світ у квітні, полюбляють пряні смаки і напої з томатами, які слід прикрасити петрушкою або перцем чилі для пікантності.

 Полуничний дайкірі

Близнюки

Авантюрні близнюки - великі прихильники екзотичних продуктів, особливо фрешів з манго, папаї і навіть паростків баобабу. Серед їх улюбленців є й гранатовий сік, який, при бажанні, можна підсилити мартіні. Двояка природа цього знаку зодіаку відображається і на смаках. Наприклад, проявляється у пристрасті до поєднань - кислого і солодкого, сиропу і лимонного соку. А ще представники цього знаку божеволіють від аромату та смаку ванілі, яка у літніх напоях чудово товаришує з кардамоном, гвоздикою, м’ятою і декількома краплинами рому, якщо мова йде про вечірній коктейль.

 Ром зі спеціями

Рак

Раки звикли приділяти увагу деталям та нюансам. Їм постійно хочеться докопатися до самої суті речей, розпробувати кожну складову. Чудова смакова головоломка для перфекціоністів цього знаку зодіаку - поєднання імбиру та ананасу в напоях. Серед інших освіжаючих опцій: кокосова вода, насичена корисними поживними речовинами, і всі похідні винограду.

 Ананасовий сік

Лев

Веселі, товариські і досить вибагливі особистості - їм підходять напої, які поєднуються з їх оптимістичним, але водночас королівським темпераментом. Пригостіть представників цього знаку зодіаку ананасовим соком з льодом, ефектно прикрашеним вершками. Леви також полюбляють все цитрусове, зокрема апельсини та мандарини. Класичний фреш стане приємною несподіванкою і в спекотному місті, і на райському пляжі.

 Апельсиновий сік

Діва

Представники цього знаку зодіаку - надійні, раціональні партнери, які чудово працюють в команді. І напій їм потрібен такий, у якому всі компоненти злагоджено працюють разом, а їх поєднання дає абсолютно новий, але гармонійний смак. А ще, якщо вірити зіркам, діви просто боготворять абрикосовий сік. А чи пробувати ви додати до нього дрібку кориці? Смакота! Як і інші земні знаки, вони є фанатами коктейлів з овочами, особливо томатом та селерою. А ось від занадто духмяних спецій у складі напоїв варто утриматись.

Коктейль з томатів і селери 

Терези

Терези насолоджуються миром, стабільністю та оточенням друзів. Жодних експериментів - вони надають перевагу перевіреним поєднанням і знайомим смакам. На перших позиціях їх барної карти всі напої на основі ягід, зокрема вишні, чорниці та малини. А якщо говорити про більш міцну версію - аналогічні лікери. Персики - ще один улюблений фрукт цього знаку зодіаку. За допомогою напоїв на його основі вони завжди зможуть покращити собі настрій.

Ягідний коктейль 

Скорпіон

Скорпіони стабільні, непохитні у своїх рішеннях і неймовірно (само)впевнені. Їх темперамент чудово підкреслять терпкі східні напої з прянощами. У більш буденній атмосфері їх улюблений здоровий фреш - морквяний, який позитивно впливає на весь організм. Щоб зробити напій більш цікавим, можна потерти у нього трохи імбиру, додати каррі або кмин. Гостреньке всім вогняним знакам зодіаку не зашкодить.

Морквяний сік 

Стрілець

Експресивний, зосереджений і волелюбний знак. А екзотичне та тепле манго - його фруктове альтер-его. Темперамент у представників цього знаку зодіаку (які демонструють свій менш серйозний бік тільки у приватній атмосфері) знаходить вираження у манговому белліні. У щоденному режимі їм до душі м’ятний чай: в охолодженій версії - у склянці з цукровим обідком та жменею чорниці на тарілці.

 М'ятний сік

Козеріг

Суперамбіційні, супердисципліновані та суперрозумні представники зодіакальної карти. Вони впевнені, що істинна краса ховається у простоті, позаяк не дуже люблять вигадливі знахідки стосовно напоїв. Будучи лідерами земної групи, пристрасть до овочевих соків - буряковий, капустяний, перцевий - досягає у їх раціоні свого піку. Представники цього знаку зодіаку нададуть їм перевагу замість будь-його фруктового. І обов’язково додадуть у склянку декілька краплин лимонного соку. А ось молоді козеріжки небайдужі до молочних коктейлів з полуниці, дині, банану або з ванільним смаком.

 Ванільні молочні коктейлі

Водолій

Мабуть, більше за всіх орієнтовані на здоровий спосіб життя представники саме цього знаку зодіаку. Якщо молоко - то знежирене, якщо чай - то з мускатом і корицею, що прискорюють метаболізм. Хочеться солоденького? Вони швидше оберуть кавун або черешню, ніж морозиво чи торт. Стосовно напоїв дії відповідні: гарбузовий коктейль по детокс-програмі або сік дині на манер лимонаду з газованою водою.

 Гарбузовий коктейль

Риби

Народжені під цим сузір’ям люди володіють чудовою уявою, багатою фантазією та наділені художніми здібностями. Так само представники цього знаку зодіаку підходять і до вибору літніх напоїв - обов’язково погодяться на вигадливі смаки та цікаві поєднання. Вермут і артишок? Чому б і ні! А ще це великі прихильники кремових текстур, наприклад, напоїв на основі йогурту.

 Коктейль з артишоком



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.