Найпопулярніша їжа за версією Instagram

Піца виявилась їжею, яку найбільше фотографують. На другому місці за популярністю — суші. А ось різні види ковбас далеко не найбажаніший об'єкт для фотозйомки, вони зайняли у рейтингу аж 20-те місце.

Фотографування страв останнім часом для багатьох стало звичкою. Зокрема під час мандрівок, де так багато незнайомої та цікавої на вигляд їжі. Компанія sousvidetools.com провела невеличке дослідження і назвала найбільш бажані страви для фотографії.

Частіше всього в Instagram викладають фотографії піци. У додатку можна знайти понад 19,7 млн хештегів, що вказують на цю страву. Суші виявились на 2-му місці — 13,4 млн фотографій.

Курятина, що зайняла 3-те місце, перемогла стейк, який займає 9-ту сходинку рейтингу. Корисні та популярні останнім часом овочеві салати, що набрали 9,7 млн фотографій, — на 4-му місці.

Також, до першої десятки найпопулярнішої їжі за версією Instagram увійшли паста, бекон, бургери, яйця, стейки та лосось. 

Окрім цього, серед користувачів Instagram популярністю користується авокадо — 3,3 млн фотографій (11-те місце). У другій десятці також виявились суп, тако, сендвічі, чіпси, рамен (японська страва з пшеничною локшиною), каррі, локшина, омари. Закінчує цей список ковбаса (у тому числі сосиски в тісті). Ковбасні вироби заслужили тільки 1,4 млн фотографій в Instagram.

Фотографування піци

А про те, чи впливає фотографування їжі на її смак, читайте у статті - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/fotografuvannya-yizhi-robyt-yiyi-smachnishoyu.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.