Що їдять стрункі люди

У раціоні струнких людей переважають горіхи і фрукти, молочні каші і мюслі на сніданок, салати на обід. До того ж вони практично ніколи не відмовляються від ранкового прийому їжі. Такі дані отримали у ході опитування вчені з лабораторії при Корнелльскому університеті (США).

Дослідники поставили на меті вияснити, як струнким людям вдається підтримувати свою вагу. Для цього розробили спеціальний онлайн-опитувач та запропонували його заповнити людям середньої тілобудови.

У результаті в дослідженні прийняли участь 147 людей з середнім індексом маси тіла 21,7 (нормальний показник коливається у межах 18,5-24,9), які не страждають жодними харчовими розладами. Серед них переважно виявились жінки — 72%, середня вага добровольців становила 61 кг при середньому зрості 168 см. Більшість респондентів, з їх слів, не дотримуються якоїсь конкретної дієти, 1 з 10 відмітив, що ніколи в житті не намагався схуднути. Респонденти ведуть здоровий спосіб життя: близько 10% з них виявились вегетаріанцями, а 20% заявили, що не споживають алкоголь взагалі.

Жінка в магазині

У якості сніданку стрункі люди частіше всього їдять фрукти — зранку їх споживає 51% з тих, хто давав відповіді. Друге місце займають молочні продукти, їх їсть на сніданок 41% опитаних. Третє місце — мюслі — 33%.

А також, сніданок струнких людей включає хліб (32%), яйця (31%), каші (29%). Каву випити собі дозволяє 26% респондентів. І лише 4% опитаних не снідають взагалі.

У якості перекусу стрункі люди надають перевагу фруктам та горіхам. 10% опитаних визнали, що споживають кока-колу, а третина відповіла, що п'ють безалкогольні дієтичні напої. 

Щодо фізичної активності, то 38% опитаних струнких людей займаються спортом 1-3 рази на тиждень, а 10% кажуть, що взагалі не тренуються.

Жінка, що їсть салат

Читайте також про те, чим загрожує фігурі хронічне недосипання - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/hronichne-nedosypannya-zagrozhuye-ozhyrinnyam.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.