Найбільш незвичайні смаки жуйки

За статистикою, більше всього люблять жуйку зі смаком баблгам і м’яти - їх купують частіше всього. А для тих, кому це здається занадто нудно, виробники жувальної гумки пропонують безліч інших ідей, як збадьорити смакові рецептори: від екзотичних фруктових десертів до жуйки зі спеціями. Готові до експериментів?

Hubba Bubba Hawaiian Punch зі смаком пуншу

Класична Hubba Bubba випускається зі смаком полуниці і тутті-фрутті. Втім, у 2014 році в США з’явилась екзотична версія цієї жуйки з ароматом гавайського пуншу - безалкогольного напою з гуави, апельсину, папаї, маракуї, абрикосу та ананасу. Справжній фруктовий коктейль.

Жуйка Hubba Bubba Hawaiian Punch

Juicy Fruit America Pop зі смаком фруктового льоду

Спеціально до Дня Незалежності, який святкується у США 4 липня, компанія Wrigley у 2017 році випустила лімітовану серію жуйки Juicy Fruit America Pop зі смаком традиційного американського частування - фруктового льоду на паличці у кольорах американського прапора. На прилавках в Америці Juicy Fruit America Pop з’являється з травня до серпня, але цю жувальну гумку можна в будь-який момент замовити онлайн у будь-який куточок світу.

Kracie Жуйка для чоловіків зі смаком троянди та ментолу

У японців свої уявлення про те, як повинен пахнути ідеальний чоловік - свіжістю та ніжністю одночасно. Жуйка Kracie повинна їм в цьому допомогти: ментол бадьорить і освіжає дихання, а ефірна олія трояндових пелюсток надає вишуканості. Навіть суворий, лаконічний дизайн упаковки зовсім не схожий на строкаті різнокольорові обгортки типової японської жуйки. Купити цю жувальну гумку можна не лише в Азії, а й в інтернет-магазинах.

Жуйка Kracie зі смаком троянди

Pickleball Central Огірочки з кропом

Американська компанія Pickleball Central виробляє спорядження та екіпірування для піклболу - спрощеної версії великого тенісу. А заодно продає дотепні дрібниці, пов’язані з назвою цього нового виду спорту (pickleball можна дослівно перевести як огіркобол). У тому числі і жуйку зі смаком маринованих огірочків з кропом. Можливо, у нас вона також знайшла б своїх прихильників - все-таки, соління у нас завжди відігравали велику роль.

Five Flame Зігріваюча кориця

Із приходом холодів з’явилась лімітована версія жувальної гумки Five зі смаком кориці. Новинка прийдеться до смаку прихильникам спецій і насичених смаків, та й вийшла вона по-справжньому зігріваючою. Декілька років тому жуйка зі смаком кориці вже встигла обзавестись цілою армією прихильників.

Жуйки Five Flame

Simply Gum Boost з куркумою

Невелика приватна мануфактура у Нью-Йорку робить жуйку вручну з використанням натуральних інгредієнтів: смоли саподілли, кокосового цукру, рисового борошна, гліцерину. У якості ароматизаторів виступають імбир, фенхель, кориця та інші додатки. Один з найбільш незвичайних продуктів Simply Gum називається Boost - це жуйка зі смаком лемонграсу, каєнського перцю та куркуми.

EXTRA Rainbow Sherbet зі смаком сорбету

У 2010 році EXTRA (це бренд компанії Mars Wrigley Confectionery, який продається в США, Великобританії, Австралії і деяких країнах Африки) випустила цілу лінійку незвичайних смаків під загальною назвою Dessert Delights. До неї увійшли аромати популярних у Північній Америці та Європі десертів: м’ятно-шоколадного морозива, полуничного пісочного пирога, лаймового торту, лимонного тістечка, булочки з корицею. Одним із найбільш незвичайних став “веселковий щербет” - жувальна гумка зі смаком ананасово-апельсиново-малинового морозива. Чудова заміна солодощам для тих, хто на дієті: в одній пластинці EXTRA всього 5 ккал.

Жуйки EXTRA Rainbow Sherbet

Jenkki Feel Spicy Boost з перцем чилі

У Фінляндії люблять жуйку з незвичайними смаками - тут користуються попитом аромати лакриці, коли, соленої карамелі. Але Jenkki Feel Spicy Boost і тут змогли виділитися. Подушечки зі смаком тропічних фруктів і перцю чилі такі гострі, що не кожний може витримати і пару хвилин. Жувальна гумка має двофазну дію: спочатку ви відчуваєте тільки солодкавість і приємну перчинку, але через 30 секунд у роті починається справжня пожежа.

Airwaves Black Mint з анісом

Популярна у Великобританії жувальна гумка Airwaves відома тим, що довго зберігає смак і володіє особливо потужним освіжаючим ефектом. Один з найбільш незвичайних підвидів Airwaves називається Black Mint (Чорна м’ята), і на смак трохи нагадує лакричні цукерки - ця жуйка має пряний лікарський аромат ментолу та анісу.

Жуйки Airwaves Black Mint

Orbit Pina Colada

Ідеальний набір для відпустки: купальник, сонцезахисний крем і… Orbit Pina Colada. Сезонний смак жувальної гумки Orbit, який випустили в середині 2000-х на американському ринку, потішив усіх прихильників відомого пляжного коктейлю. В його основі - аромати кокосу, ананасу та збитих вершків. І все це - без цукру, а значить, без шкоди для зубів і фігури.

Lotte Жувальна гумка з гінкго білоба

До складу цієї жуйки входить екстракт гінкго білоба - рослини, відомої своїми цілющими властивостями. На смак плоди дерева гінкго дуже специфічні: терпкі, гіркувато-солодкі, з різким прогірклим запахом, однак покупців це не зупиняє. Згідно з твердженням виробника, при регулярному споживання ця жуйка допомагає роботі мозку і сприяє покращенню пам’яті. Правда, продається вона наразі тільки в Японії та інших країнах Азії.

Lotte Жувальна гумка з гінкго білоба

 

 



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.