Сніданки за знаком зодіаку

Сніданок - багато для кого головний прийом їжі протягом дня. Однак, його меню слід складати відповідно до індивідуальних потреб вашого організму та рівня фізичної активності. Також заради різноманіття можна вибрати сніданок відповідно до свого знаку зодіаку. Вірите ви у нього чи ні, а гороскоп може стати непоганим гідом з різноманітного харчування. Давайте дізнаємося, чому омлет зранку є гарним вибором для Овнів та Дів, але не піде на користь Водоліям.

Овен

Представник вогняної стихії від природи є дуже енергійним, але якщо не буде пропускати сніданок. Підтримати сили активного Овна допоможе стримана класика жанру: максимально пісна вівсянка, білковий омлет зі шматочком цільнозернового хліба, домашній сир з ягодами або яйце пашот. Шоколадні еклери, бекон, гострі та солені делікатеси загрожують для підопічних Марсу перезбудженням.

Яйце пашот на тості

Телець

Гедоністи-Тельці, як не дивно, рідко урізноманітнюють свої сніданки - можуть протягом місяця монотонно їсти вівсянку. І дарма: різноманіття є життєво необхідним для цього земного знаку зодіаку, щоб максимально запастися енергією на день, адже вона у нього накопичується повільно. Підійде усе калорійне та випічка: брускети, сирники, круасани, яйця Бенедикт, яєшня з беконом, омлет чи млинці. А низькокалорійні страви краще залишити на вечір.

Брускета з сиром, в'яленими томатами і базиліком

Близнюки

Як відомо, представники цього знаку зодіаку відомі своєю непостійністю. Гортаючи за столом стрічку новин, вони можуть навіть не помітити, що з’їли сендвіч з тунцем або випили третє горнятко кави. Близнюки не люблять рутину, але саме вона їм рекомендована хоча б за їжею: пристойний сніданок, не на ходу, допоможе їжі піти на користь і контролювати кількість спожитих калорій.

Сендвіч з тунцем

Рак

Представник водяної стихії неоднозначно ставиться до ранкової їжі: або зовсім байдуже, або з замашками гурмана. У будь-якому випадку представникам цього знаку зодіаку краще обирати щось просте та зрозуміле, що не складно приготувати. Наприклад, тост з кисломолочним сиром і медом.

Тости з кисломолочним сиром, медом і фісташками

Лев

Леви з тих, хто купує кулінарні книги, захоплюється кухнями світу і любить імпровізувати. Звісно, той, хто любить та вміє готувати, не проти і смачно поїсти - іноді не знаючи міри. Уникнути зайвого на початку дня допоможе старий добрий олдскул: каша, яйця, сирники зі сметаною та варенням. А екзотику на кшталт вафель із цукіні з лососем краще залишити для обіду або сніданку вихідного дня.

Сирники

Діва

Працьовиті Діви частіше всього поспішають на роботу, взагалі пропускаючи сніданок. Гарною мотивацією для представників цього знаку зодіаку не нехтувати ранковою трапезою може стати небанальне і смачне меню, щоб сніданок перетворився на задоволення. Тільки згадайте ароматну шакшуку з куркумою, тортилью з кінзою, поживний омлет з лососем, бананові панкейки з кленовим сиропом і ніжний сирний пудинг - слинки вже потекли?

Шакшука

Терези

Терези не дуже розбірливі в їжі: можуть намішати за один підхід все, що є в меню, і в результаті переїсти. Краще взяти себе в руки та почати ретельніше підбирати ранковий раціон, обмежившись однією ситною стравою і не розтягуючи сніданок на 2 години.

Скрембл з шинкою на грінках

Скорпіон

Гарячі здобні булочки, гострі омлети і фастфуд - гастрономічні вподобання цього знаку водяної стихії співпадають з Овном. Погана новина: жирні та гострі наїдки для представників цього знаку зодіаку - табу. А ось солодке на сніданок зовсім не забороняється. До речі, десерти також можуть бути корисними: морквяний чізкейк, ванільні мафіни з грушею, шоколадний пудинг з полуницею, гранола з натуральним йогуртом - меню обмежується тільки фантазією.

Ванільні мафіни з грушею

Стрілець

Стрілець прагне до правильного харчування з особливим завзяттям і готовий, тільки піднявшись з ліжка, випити смузі з огірка, селери та редьки, вірячи, що такий напій дасть потужний заряд бадьорості на весь день. На жаль, це принесе тільки відчуття дискомфорту, оскільки сирі овочі містять кислоти, які натщесерце є досить небажаними. Чарівною силою правильної їжі володіють звичні нам усім суперфуди: козяче молоко і сир фета, вівсянка, яйця, фрукти - Джеймі Олівер усі ці варіанти навіть зібрав у окрему книгу.

Вівсяна каша

Козеріг

Козероги замість сніданку люблять поспати зайві півгодини. Почати привчати себе до ранкового прийому їжі краще з чогось простого, наприклад, мюслів з йогуртом, фруктового салату або сирних грінок у поєднанні з еспресо.

Гранола з йогуртом

Водолій

Представники цього знаку зодіаку люблять готувати і часто перетворюють сніданок на ритуал. Смачно поїсти, не засиджуючись за столом, допоможуть швидкі ситні сніданки: каша з ягодами, тост з крем-сиром, часникові грінки, яєшня по-французьки.

Грінки з крем-сиром

Риби 

Риби - консерватори: якщо звикли їсти зранку млинці, то можуть дотримуватися цієї звички півроку. Позаяк, про тістечка на сніданок краще забути, а у всьому іншому собі можна не відмовляти. Головне - зробити меню різноманітним: тост з арахісовою пастою, рисова каша з корицею, панкейки з чорницею, хлібці з сиром, яєшня зі шпинатом, тощо. Новий день - нова страва.

Французькі тости



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.