Як приготувати романтичну вечерю

Перш, ніж почати говорити про афродизіаки, дозвольте розвіяти міф: шоколад та устриці напряму ними не є. Ці продукти не підвищують лібідо і не сприяють виробленню сексуальної енергії. Що, звісно, не позбавляє їх інших переваг - за рахунок солідної порції цинку устриці попереджують проблеми з зачаттям, а шоколад підвищує рівень серотоніну, так званого гормону задоволення. Що робить їх непоганим варіантом для романтичної вечері.

Романтична вечеря

Якщо ви хочете досягти збуджуюче-романтичного ефекту, перша порада: купіть шафран. Його приворотну силу активно використовувала сама Клеопатра, кожного разу перед зустріччю з коханим приймаючи ванну з цією пряністю. Окрім того, слід познайомитися з макою, південно-американським суперфудом. У народі його прозвали “перуанська віагра” - рослина підвищує репродуктивну функцію та покращує лібідо. Додавати цей порошок або капсули з кореню маки можна, наприклад, у смузі.

А тепер про їжу. Безпрограшне меню для романтичної вечері - різотто з шафраном, пляшка хорошого червоного вина та плитка гіркого шоколаду. Різотто на двох готується наступним чином. Скип’ятіть 3 склянки курячого бульйону. Заваріть у ньому декілька тичинок шафрану. У окремій пательні розтопіть вершкове масло та посмажте у ньому трохи цибулі. Тепер додайте рис - однієї склянки арборіо буде достатньо. Потім додайте півсклянки білого сухого вина. Через пару хвилин, коли алкоголь випарується, додайте у пательню трохи бульйону. По мірі того, як рис буде його всотувати, додавайте ще. 15 хвилин - і отримаєте непристойно смачну страву. Останній штрих - трохи тертого пармезану.

Шафран

Що стосується напоїв, для романтичної вечері червоне сухе вино - завжди хороша ідея. Але є цікавіші варіанти. Наприклад, коктейль з просекко. Цей шипучий мікс не лише покращує настрій, а й налаштовує на романтичний лад завдяки ще одному дієвому афродизіаку - імбиру. Змішайте у шейкері півсклянки льоду, лимонний сік, імбирний сироп і джин. Добре збовтайте, розлийте у келихи і додайте просекко. Готово!

Чуттєва атмосфера важлива не менше за їжу на романтичній вечері. Щоб її створити, ароматизуйте приміщення, використовуючи свічки з натурального воску та ефірних олій. Окрім того, що вони горять довше за парафінові, так ще й не шкодять здоров’ю: у їх складі немає жодної хімії. У переліку найдієвіших ароматів-афродизіаків - пачулі, неролі, олія троянди, сандал, іланг-іланг та лаванда.

Червоне вино

Найпотужніші афродизіаки

  • Лаванда знімає напруження та позбавляє від комплексів.

  • Шафран пробуджує сексуальність та стимулює лібідо.

  • Перуанська мака викликає статевий потяг.

  • Іланг-іланг заспокоює та налаштовує на романтичний лад.

Лаванда

 



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.