Яку піцу вибрати під улюблений серіал

Прийшли морози, а разом з ними і бажання накритися ковдрою, увімкнути улюблений серіал та замовити доставку їжі. Ідеальним варіантом для затишного вечора стане піца - культова страва, яка завоювала прихильність людей по всьому світу.

Піцу любимо не лише ми, реальні люди, а й екранні персонажі. Давайте виберемо, яку піцу замовити, щоб ще більше зануритися в атмосферу культових серіалів.

Сцена з серіалу "Друзі", де Чендлер тримає коробки з піцою

Друзі

Якщо згадати, в якому серіалі ми побачили найбільше сцен з піцою, насамперед на думку спадає ситком “Друзі”. Справді, герої нічого не любили так часто замовляти, як піцу. До 25-річчя виходу серіалу на екрани кінокритики підрахували, скільки разів страва опинялася на столі у персонажів. За 10 сезонів друзі з’їли 13 піц.

Частіше всього герої замовляли традиційну Пепероні. Рос полюбляв вегетаріанську піцу. А Джої стверджував, що їсть по 2 піци за раз.

Сцена з серіалу "Друзі", де Джої їсть піцу

Секс і місто

Героїні серіалу, чотири подруги, стежили за фігурами, позаяк зазвичай замовляли салати. Але в моменти суму зверталися по допомогу до найкращих ліків - гарячої піци. Частіше всього вони вибирали неаполітанську піцу - поєднання моцарели, помідорів та базиліку. До речі, у серіалі є невелика підказка: щоб не забруднитися, шматки піци героїні складали навпіл.

Сцена з серіалу "Секс у і місто", де героїні їдять піцу

Теорія великого вибуху

Шелдон Купер, один з головних героїв серіалу, жив за суворим розкладом. І навіть їжу вибирав відповідно до власноруч складеного графіку. Так, день піци - четвер. Будучи консервативною і педантичною людиною, по четвергам Шелдон завжди замовляв Маргариту - класичний варіант піци.

Сцена з серіалу "Теорія великого вибуху", де герої їдять піцу

Надприродне

У одному з епізодів культового серіалу Дін Вінчестер, головний герой, розділив піцу з самою Смертю. Причому не звичайну, а чиказьку - особливу піцу з високими краями, яка більше нагадує пиріг.

Сцена з серіалу "Надприродне", де Дін їсть піцу



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.