Найкорисніший бургер у світі

Нутриціоніст з Лондона придумала найкорисніший для здоров'я бургер у світі, який містить 50 інгредієнтів. Серед них зелений чай, кімчі та веганський сир з кешью. Стверджується, що цей бургер навіть лікує похмілля.

Більше про здорове харчування читайте тут - http://harchi.info/health.

Ліббі Лаймон і її найздоровіший бургер

На хвилі сплеску популярності вегетаріанства та веганства з'являється усе більше здорових альтернатив популярних нездорових страв. Нутриціоніст та шеф-кухар Ліббі Лаймон, яка мешкає у Лондоні, вирішила створити перший в історії найкорисніший для здоров'я бургер. Зазвичай така їжа є шкідливою, насиченою жирами і простими вуглеводами.

Ліббі придумала бургер, який складається з 50 найкорисніших інгредієнтів, серед яких безглютенова булочка і буряк, натто (зброджені соєві боби), кіноа та грибні котлети. Бургер також містить деяку кількість пурпурово-помаранчевого смаженого батату, бджолиного пилку, морських водоростей, кокосової олії та чорного перцю. А ще до складу бургеру входять оцет, конопляний білок, веганський сир з кешью, м'якоть ягід асаї, активований мигдаль, екстракт білого чаю, негібридні сорти томатів та кімчі.

Найздоровіший бургер

Поки що цей найкорисніший для здоров'я бургер просувається тільки на спеціальному дискаунтському сайті, де відвідувачі можуть виграти безкоштовний приз, який дозволить їм спробувати цю страву в одному з пабів Лондона. А також усі бажаючі можуть безкоштовно завантажити детальний рецепт і приготувати бургер самостійно ( що у результаті вийде дуже недешево). 21 з його інгредієнтів входять у сотню суперпродуктів, які містять найбільшу кількість аниоксидантів. 

У найкориснішому для здоров'я бургері також міститься 100% рекомендованої добової дози волокон, вітамінів А і С, магнію та цинку. Достатньо поласувати цим бургером, щоб рекомендація лікарів про 5 порцій фруктів і овочів на день буде виконана.

Найздоровіший бургер

Найздоровіший бургер

А про найдорожчі бургери у світі розкаже стаття - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/gamburgery-po-korolivskomu.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.