Ідеї майже імпровізованих валентинок

Основними подарунками на день закоханих зазвичай є валентинки та солодощі. Як швидко підготувати подарунок і приємно вразити своїх обранців, читайте нижче.

Прості солодощі з сюрпризом.

Найприємніший подарунок той, який отримуєш несподівано. Тому цікаво буде заховати валентинку в якусь просту “повсякденну” річ – скажімо, заховати листа під обгорткою плитки шоколаду або покласти маленькі записочки в розріз тістечка “Бонжур”... 

Валентинка-піцца

Банальна приказка “шлях до серця лежить через шлунок” є слушною у випадку і з жінками, і з чоловіками, адже ситість розслаблює й задобрює людину. Тим більше, якщо пристрасті до солодощів нема, а душа більше лежить до “солоненького”. Тоді на поміч прийде ідея приготування піцци-валентинки. Нічого складного та надприродного – лише корж в формі серця, ковбаска в формі серця, якомога червоніший соус та якнайбільше приємних думок під час приготування (не забувайте про смакові вподобання вашої половинки).

Рецепти приготування піци та інших страв у формі серця читайте у статті - http://harchi.info/articles/shcho-prygotuvaty-na-den-svyatogo-valentyna.

Піца у формі серця

 

Чайна валентинка

Ця валентинка – для прихильників чаю. Візьміть чайний пакетик, обережно розріжте його та висипте з нього заварку. Після чого виріжте із фільтр-паперу два сердечка і щільно зшийте його, не забувши засипати заварку назад, вже у “любовний” пакетик. До речі, замість “чайного пилу”, який частенько продається в пакетованому чаї, можна придбати смачний листовий чай та наповнити пакетики ним. На додачу романтичний штрих – хвостики-сердечка до пакетиків, можливо навіть із цікавими авторськими написами.

Валентинка в банці

 

Усе просто: беремо банку, прив’язуємо до неї стрічку, а до стрічки – валентинку зі словами, які хочете сказати людині. У саму банку насипаємо улюблені цукерки (наприклад, асорті з різних драже, хтось любить морські камінчики, а хтось – M&M’s; може хтось – відвертий естет і тому варто вибрати тільки червоні драже). Якщо під рукою немає банок, то для цієї мети підійдуть навіть прозорі пластикові/скляні пляшки. Але банки – ефектніше!

Валентинка у банці

Валентинка – набір для гарячого шоколаду

Ця валентинка допоможе зігрітися в холодний лютневий вечір та приємно поспілкуватися за чашкою запашного напою. В складі валентинки – какао (або суміш для гарячого шоколаду), маршмеллоу, інші солодощі на ваш смак. Кожен інгредієнт упаковуємо в прозору банку та перев’язуємо стрічкою. Можна сприймати такий подарунок, як запрошення на побачення чи на бесіду!

Фруктова валентинка

Ця свіжа та смачна ідея полягає в тому, щоб зробити валентинку із улюблених фруктів вашої половинки. Кондитерськими формочками, чи просто ножем, виріжте з фруктів сердечка та на красиву тарілку викладіть "любовний" фруктовий салат. Іще можна фруктові сердечка нанизати на дерев’яні шпажки в фруктовий “шашлик” чи канапе. Ця валентинка найкраща для дієтчиків та для прихильників здорового натурального харчування. Тим більше, вона смачна і може бути величезною! Ви також можете зібрати цілий фруктовий кошик, адже чим більше вітамінчиків у лютому, тим міцніший імунітет!

Фруктова валентинка

 

Фото-валентинка

Настали такі цікаві часи, коли надрукована “жива” фотографія вражає більше, ніж новітні технології. Напевне, у вас із коханим(-ою) назбиралося декілька спільних селфі, що десь глибоко лежать на карті пам’яті телефону. Чому б їх не надрукувати, нехай навіть у маленькому форматі, зв’язати стрічкою в фото-книжечку й презентувати? Або ж замовити друк магнітів на холодильник із ваших спільних селфі – тоді ці фото набувають більшого сенсу, піднімають приємні спогади про те, як ви добре проводите час поруч один із одним.

Валентинка-сюрприз

Свято всіх закоханих – дуже слушний момент для пропозиції руки і серця. Принаймні, в цей день можна дозволити собі бути романтиком, анітрішки цього не соромлячись. У маленьку симпатичну коробочку-бонбоньєрку покладіть на дно каблучку, а зверху – цукерочку. Нехай буде несподіванка! А якщо в поки що до шлюбу не готові, покладіть усередину невеличкий подарунок “без натяку”.

Коробочка для солощів

Також читайте як зробити валентинку-печиво - http://harchi.info/articles/solodka-valentynka-receptinstrukciya.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.