«Львіварня» проводить безкоштовні екскурсії для тимчасово переселених українців

Львіварня

Музейно-культурний комплекс пивної історії «Львіварня» долучився до програми «Прогулянки Львовом», що є частиною партнерства з Львівським туристичним департаментом. Музей активно співпрацює з волонтерськими організаціями міста та запрошує тимчасово переселених громадян на безкоштовні екскурсії.

Перші безкоштовні екскурсії для тимчасових переселенців проводилися напередодні свят — 22, 29 квітня та 6 травня. Анонсування заходу відбувалося за реєстрацією в офіційних чатах Львівської міської ради.

«Відкриття «Львіварні» стало радісною подією не тільки для львів’ян, а й для гостей стародавнього міста. Наш музей — це один із символів мирного життя. Ми щиро радіємо нашим новим відвідувачам. Відгуки і враження від екскурсії у них лише позитивні! А це означає, що ми отримали нових прихильників. Ми продовжуємо брати активну участь у благодійних проєктах та своєю працею допомагати економіці регіону», — прокоментувала ініціативу директорка музею Галина Дорош. 

«Львіварня» – унікальний музейно-культурний комплекс пивної історії в Україні. Завдяки інтерактивним експонатам музею кожен відвідувач може відчути себе пивоваром, пізнати історію пива та міста Лева. Музей розміщено на вулиці Клепарівська, 18. Працює з четверга по понеділок з 11:00 до 19:00. У разі сигналу повітряної тривоги всі відвідувачі мають дотримуватися правил безпеки та негайно пройти до найближчого бомбосховища. 



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.