«Норовливий, мужній, незламний»: Жашківський Кабан одягнув військову форму

Пиво "Жашківський Кабан" Military Edition

У лінійці бренду «Жашківський Кабан» від ГК «Нові Продукти» з’явилася спеціалізована новинка, створена для підтримки Збройних сил України, – Military Edition. Вже знайомий українцям Lager тепер можна знайти на полицях магазинів у новому мілітаристичному дизайні. Частину коштів із продажу кожної пляшки пива ГК «Нові Продукти» спрямовуватиме на допомогу армії.

«Жашківський Кабан» – це правдиве крафтове пиво немасового виробництва для поціновувачів натурального продукту. Його виготовляють на інноваційній броварні New Brew у місті Жашків. Створений із кришталево чистої води з жашківських джерельно чистих надр, та в'юнкого баварського хмелю, налитий силою місцевого ячменю та високоякісного солоду, він плекає у собі любов до рідного краю. Безумовна якість інгредієнтів, локальне походження складових, прозора технологія виготовлення, відсутність фільтрації, категорична відмова від сторонніх домішок, а також крафтова рецептура роблять його по-справжньому щирим та зрозумілим – із характерною апетитною гірчинкою, насиченим кольором, еталонним смаком та особливим хмільним ароматом.

За словами директорки з комунікацій компанії Олени Селютіної, оновлений дизайн «Жашківського Кабана» для компанії – це значно більше, ніж просто обгортка:

«Для нас «піксель» на Кабанчику – це своєрідний знак шани та солідарності з усіма українськими військовослужбовцями, які от вже майже півроку тримають над нами небо та кістьми лягають за нашу землю. Вони всі вже стали для нас майже святими. І це необхідно показувати: кожен наш воїн має знати, що ми поряд і готові підставити плече, коли потрібна підтримка. І наш оновлений «Жашківський Кабан» допоможе це зробити».

Сьогодні ж пиво, що має у собі велику історію справжнього та чесного українського броварства, не лише є продуктом взірцевої якості, а й вагомим внеском в економіку держави.

Створення нових робочих місць, забезпечення належних умов праці та податкові надходження до бюджету позитивно впливають на економічний розвиток регіону, умови життя і розбудову інфраструктури. Водночас використання у виробництві ГК «Нові Продукти» локальної сировини сприяє розвиткові сільського господарства Жашківщини, що здавна славиться родючістю земель та багатством водних ресурсів.

І навіть попри війну та зумовлені нею логістичні труднощі, ГК «Нові Продукти» роблять усе, аби на полицях магазинів завжди можна було зустріти «чесного локала».

«Наша перемога насамперед – у колективній психологічній стійкості. А запорука цієї стійкості – попри все продовжувати жити звичним життям: ходити на роботу, користуватися послугами, зустрічатися з друзями, і цінувати такі зустрічі ще більше! Після продуктивного дня, допомігши армії та економіці, відкрити пляшечку заслуженого пива і посмакувати моментом. Адже в ковтку крафтового «Жашківського Кабана» зберігся шматочок розкішних колосистих полів, тихе журчання артезіанських джерел, теплота мирної людської праці. І ми все це невдовзі матимемо знову!» – каже пані Олена.

Оновленого «Жашківського Кабана» вже можна знайти на полицях українських торговельних мереж.

Пиво "Жашківський Кабан" Military Edition



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.