Що їдять відомі моделі на сніданок

Усім нам відомо, що моделі уважно стежать за своїм харчуванням і ведуть здоровий спосіб життя. Але ж, погодьтеся, цікаво було б дізнатися, що саме їдять на сніданок, обід та вечерю всесвітньо відомі красуні.

Найприємнішою та найважливішою за день трапезою справедливо вважається сніданок: початок нового дня, створення доброго настрою... Для когось сніданок – єдиний шанс побути наодинці з собою, а для когось  – так само єдиний шанс посидіти із близькими людьми за одним столом. Окрім того, на сніданок можна дозволити собі щось таке, чого “на ніч не з’їси”, щось смачне та енергетично цінне, адже практично всі спожиті зранку калорії будуть витрачені протягом активного дня.

Отже, чим саме ласують жінки-еталони стрункості й краси під час сніданку? Перейдімо до конкретики.

Жізель Бундхен

Секрет чудової спортивної фігури моделі дуже простий: щоденна йога та абсолютно здорове харчування, більшість складників якого ростуть прямо в органічному саду біля дому красуні. Свіжі продукти складають основу раціону сім’ї, а про ранкове харчування Жізель розповідає американським журналістам так: “Приблизно о 6-й ранку ми починаємо день зі свіжовичавленого лимонного соку, розчиненого в теплій воді – це активізує травну систему та здійснює лужний ефект.  Потім ми випиваємо сік паростків пшениці або вітамінний смузі з органічних фруктів. Трошки згодом – бранч, в який можуть входити фрукти, яйця, авокадо, безглютеновий хліб із кокосовою олією. На вихідних ми балуємо себе вівсяними млинцями, чоловік та син їх обожнюють”.

Сніданок Жізель Бундхен

Анна Селезньова

Відома гурманка регулярно “постить” свої трапези на сторінці в Instagram. Ось один зі сніданків, якими поділилася Анна: в’язка гречана каша з дрібкою гімалайської солі, фініками, лимонною цедрою, столовою ложкою кокосової олії,  свіжими ягодами та ложкою органічного меду. Щодо ідеального сніданку, модель додає: “Він має бути спільним зі сніданком людини, яку я люблю”.

Сніданок Анни Селезньової

Емілі ДіДонато

Емілі рідко фотографує продукти свого харчування, але улюблений сніданок все-таки не приховує: “Cтейк із яйцями (жовтками догори) та  капучино”.

Сніданок Емілі ДіДонато

Даутцен Крус

Модель частенько ділиться кадрами свого залаштункового життя, а також фотографує, чим харчується її родина. Ось, наприклад, один із ранкових смузі для Даутцен та її сина – вівсяні пластівці з мигдалевим молоком,  ягоди годжі, фініки та банан.

Але коли Даутцен має більше часу для себе, то на пізній сніданок вона ласує омлетом із сиром та помідорами, а також тостом із авокадо.

Сніданок Даутцен Крус

Констанс Яблонські

”Дівчину з Франції забрати можна, але Францію з дівчини – ніколи”, – говорить американське інтернет-видання. Справді, знаменита модель Констанс Яблонські не зраджує традиціям французького сніданку: свіжий хліб з джемом або медом, камамбер, полуниця, шоколад.  Та все-таки, відповідаючи на запитання американських журналістів про склад її сніданку, Констанс зауважила, що сніданок не може обійтися без смачної гречаної каші чи хліба із волоським горіхом, великої порції кави з молоком та фруктів (зазвичай це яблуко Голден Делішес).

Сніданок Констанс Яблонські

Ліу Вен

Посеред насиченого Тижня моди в Мілані модель Ліу Вен поділилася зі світом в Instagram вмістом свого швидкого сніданку: сік, фрукти та йогурт. Але в розмовах на тему  сніданку з журналістами модель розповідає, що полюбляє на сніданок смакувати традиційну для себе китайську страву – варений рис із яйцями та шматком м’яса, бува навіть, що Ліу заїдає усе це ще й китайською стравою з креветок. Та все ж улюблений її “нью-йоркський” сніданок, зізнається Ліу, це вівсянка з соєвим молоком та родзинками.

Сніданок – не лише трапеза, що містить набір необхідних організмові нутрієнтів та заряд енергії. Ранкова трапеза часто задає тон всьому дню та впливає на настрій, від чого залежить продуктивність. Тож бажаємо знайти свій ідеальний сніданок, і нехай кожен ранок буде приємним, атмосферним, корисним і смачним!

Сніданок Ліу Вен



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.