Інтерактивний стіл в піцерії Pizza Hut

Pizza Hut та розробник програного забезпечення Chaotic Moon Studios створили інтерактивний стіл який можливо колись буде в кожній піцерії. Цей стіл є сенсорним екраном за допомогою якого відвідувачі можуть зробити замовлення. Користування ним настільки простим, що навіть діти без проблем зможуть зробити замовлення. Щоб купити піцу, спочатку клієнтам просто треба вибирати, за допомогою пальців, розмір та тип коржа, а далі перетягнути необхідні інгредієнти на зображення коржа. А для того щоб додати інші страви до замовлення, достатньо просто скористатися візуалізованим меню.

Оплатити замовлення можна не відходячи від столу, для цього потрібен буде лише смартфон з встановленою необхідною програмою. На смартфоні зберігаються данні про користувача та про його кредитні карточки. Телефон необхідно покласти на відповідне місце столу, і тоді клієнт зможе одним на пальцем провести оплату.

В цей час коли відвідувачі піцерії чекають на своє замовлення, вони зможуть за допомогою столу пограти в комп'ютерні ігри.

 



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.