Алкогольні напої для тих, хто дбає про свою фігуру

Якщо ви активно займаєтесь спортом, це ще не значить, що доведеться повністю відмовитись від вечірок, де вам запропонують пропустити пару спокусливих скляночок зігріваючих або охолоджуючих напоїв з деяким вмістом градуса. Насправді навіть при досить суворих фізичних навантаженнях іноді можна дозволити собі продегустувати щось з алкоголю. Головне — знайти правильні коктейлі.

Текіла

Часто фанатки фітнесу дозволяють собі випиватии декілька келихів вина на тиждень, чого не можна сказати про міцні напої. Сорокаградусні ж рідини спортменки дегустують не частіше 2-3 разів на рік, при цьому обираючи найпростіші — на кшталт горілки або текіли. Єдина умова, якої варто дотримуватися неухильно: якщо ви збираєтеся перейти на “важку артилерію” не забудьте перед цим ситно повечеряти.

Текіла

Фруктовий коктейль

Старайтесь вибирати коктейлі, які не містять величезної кількості цукру. Наприклад, якщо ви любите солодкі напої, то попросіть бармена замінити сироп натуральним свіжим соком або просто додати у склянку побільше солодких ягід або скибочок фруктів.

Фруктовий коктейль

Вино

Ще одне правило, якого необхідно дотримуватися, якщо ви дотримуєтесь суворого розпорядку тренувань: не слід пити вино за вечерею. На думку професійних фітнес-тренерів, якщо запивати вином їжу, це може спровокувати здуття живота. Окрім того, щоб уникнути зневоднення, не забувайте нарівні з червоним та білим пити просту негазовану воду.

Вино

Джин з соком лайму

Ще одна таємниця, яку повинна знати кожна людина, яка стежить за своєю фігурою: перед тим, як споживати міцні напої, зокрема, ще один коктейль з нашого списку — джин з соком лайму, варто підготувати свій організм і випити склянку води з вітамінним комплексом (підійдеть будь-які шипучі таблетки, до складу яких входить вітамін С і мінерали) — таким чином ви зможете попередити зневоднення, якому сприяє алкоголь.

Джин з соком лайму

Горілка з газованою водою

Щоб уникнути ракового похмілля, вибирайте коктейлі, які містять тільки один вид алкоголю. Ідеальний варіант — горілка з газованою водою. Ну а щоб урізноманітнити смак, попросіть бармена додати у коктейль трохи свіжого грейпфрутового соку та цедру лайму.

Горілка з газованою водою

Більше про вплив алкоголю на організм людини дізнайтеся зі статті - https://harchi.info/articles/vplyv-alkogolyu-na-organizm-lyudyny.

 

 



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.