Архітектурні десерти від українського кондитера

Що виходить, якщо архітектурний дизайнер навчиться та полюбить випічку? У більшості випадків нічого, ми згодні. Втім, якщо це не стосується Дінари Касько.

Створення архітектурних десертів

Кондитер з України - справжній майстер своєї справи. Дінара поєднує, здавалось би, такі несумісні речі, як солодкі десерти і геометричні фігури. Кондитер ставиться до своєї випічки так, якби вона була будівлею. Саме так і з’явилися унікальні та дуже смачні пироги, тістечка і цукерки. Навіть їсти таку красу шкода.

Архітектурний торт від Дінари Касько

З самого початку кулінарної кар’єри кондитер продовжує вводити у процес випічки новинки у запаморочливому темпі, підключаючи до створення своїх десертів математичні алгоритми і 3D-друк.

Архітектурний торт від Дінари Касько

Багато її теперішніх дизайнів випічки народжуються після співпраці з математиками і скульпторами, які допомагають їй створювати моделі, які потім Дінара використовує для виготовлення спеціальних форм. У результаті десерти виходять повністю їстівними, але виглядають вони так, що їх місце швидше у галереї мистецтв, ніж на обідньому столі.

Торт у розрізі

До речі, силіконові форми Касько можна придбати на її сайті, тепер за їх допомогою кожний може спробувати свої сили у створенні багатьох із представлених десертів. А просто помилуватися шедеврами кондитера можна на її сторінці в Інстаграм.

Вишневий торт

А про десерти, від яких не повніють, читайте у статті - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/solodoshchi-vid-yakyh-ne-povniyut-vid-rommydebommy.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.