Атлас пива від National Geographic

У продаж надійшло нове видання National Geographic - Atlas of Beer - присвячене історії і географії світу пива.

Атлас пива

Автори видання, Ненсі Хоалст-Пуллен і Марк В. Паттерсон відвідали 400 пивоварень у 45 країнах на 6 континентах - від Сполученого Королівства до Танзанії. Про кожну відвідану країну розповідається з точки зору походження і розвитку пивоваріння, сукупності географічних, політичних та культурних факторів, які сформували місцевий пивний ринок. Автори приділяють увагу тому, як на місцеве пиво впливають місцева вода, характерні для цього регіону зернові, тощо.

Атлас пива - Канада

У книзі від National Geographic також можна знайти інформацію про важливі для тієї чи іншої країни стилі пива, короткий розмовник, який допоможе замовити пиво на чужій мові, і відомості про пивний етикет. Включені у видання списки пивоварень і фестивалів пива, які слід відвідати, і рекомендації пивних експертів - наприклад, головного пивовару Brooklyn Brewery Герретта Олівера.

Книга видана у великому форматі та прикрашена яскравими ілюстраціями - хороший подарунок для прихильника історії, географії та крафтового пива. Купити її можна на “Амазоні” за $27.

Атлас пива - Пивна карта світу

Більше цікавого про пиво читайте тут - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/pyvnyy-libez-vchymosya-rozbyratysya-u-pyvi.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
Коментарі

Вхід на сайт

клас