Бар, де можна сп'яніти від повітря

У більшості закладів для того, щоб напитись, треба замовляти випивку. Проте, на думку представників архітектурної компанії Bompas&Parr, це всього лиш марна трата часу. Нещодавно вони представили новий бар у Лондоні. Як тільки відвідувачі заходять всередину, вони починають вдихати повітря, просочене алкоголем.

Breathe Responsibly

Компанія відома своїми дивним та неординарним дизайнерським підходом. Там завжди хотіли відкрити подібний бар. І тепер найбожевільніші фантазії стали реальністю.

Вхід у бар

Дизайн бару

 

Бар знаходиться по сусідству із найстарішим готичним собором у Великобританії. Позаяк, у меню бару багато коктейлів, які пов'язані із церковною тематикою: Benedictine, Chartreuse, пиво Trappist, медове пиво та Buckfast.

Напої у меню бару

 

Алкогольний пар

Але головна родзинка Alcoholic Architecture є непомітною: це випари алкоголю, які просочують кожний сантиметр бару. Суміш, яку вдихають відвідувачі, є настільки сильною, що необхідно навіть одягати спеціальні захисні костюми для обмеження відкритих ділянок шкіри. Таким чином, людина п'яніє на 40% швидше, ніж, якби вона пила алкоголь такими ж порціями. Також. Хороша новина для тих, хто на дієті: калорій також на 40% менше.

Усе в барі спроектовано таким чином, щоб якомога швидше втратит контроль над ситуацією та насолоджуватись життям.

Бар зсередини

Бар зсередини

Відвідувачі бару



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.