Брендові кросівки Pizza Hut

Відома американська мережа піцерій Pizza Hut випустила стильні кросівки Pizza Hut PIE TOPS. У модне взуття вбудована кнопка для швидкого замовлення піци, але кількість першої партії обмежена.

Pizza Hut Pie Tops

Як це працює

На язичку кросівок вмонтована спеціальна Pizza-кнопка. Всередині взуття знаходиться дачик GPS для відстеження месцезнаходження замовника та модуть Bluetooth для звязку з мобільним додатком. Коли користувач натискає на кпопку, програма відстежує точне місцезнаходження клієнта і швидко відправляє машину з піцею. А за допомогою фірмового додатку клієнт спочатку вибирає піцу, дізнається ціни та стежить за знижками та акціями.

Pizza Hut Pie Tops з мобільним додатком

Дата виходу і ціна 

Перша партія кросівок Pizza Hut PIE TOPS вийде у кількості 64 штук. Ця партія взуття не буде продаватись. Її роздадуть популярним людям, які здатні звернути на новинку увагу та розрекламувати піца-взуття. Хто саме це буде поки невідомо, як і те, чи будуть ці кросівки випускати і надалі.

Кнопка на взутті Pie Tops

Чоловік з піцею у Pizza Hut Pie Tops

А про спеціальний одяг від іншої відомої піцерії читайте у статті - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/domashniy-kostyum-dlya-picy.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.