Чай допомагає від нічних жахіть

Наукові спеціалісти з Японії прийшли до висновку, що чай допомагає позбутися від нічних жахіть. Вони впевнені, що натуральний чай, який був настояний на травах, допомагає позбутися стресу і розслабитись перед сном.

Чаювання

Така дія Наукові спеціалісти з Японії прийшли до висновку, що чай допомагає позбутися від жахів. Вони впевнені, що натуральний напій, який був настояний на травах, допомагає позбутися стресу і розслабитись перед нічним відпочинком. зумовлена наявністю у ньому таніну. Останній представляє собою порошок з кори рослин та часто використовується у медичній практиці цієї країни. Завдяки таніну можна знизити негативний вплив електричної активності кори головного мозку.

Чашка чаю

Японські вчені впевнені, що, якщо людина буде випивати хоча б 1 чашку чаю на добу, то вона на 50% знизить вірогідність появи нічних жахіть, на відміну від тих, хто відмовляється від чаю. Унікальну користь він становить для жінок, оскільки вони більш емоційні та чутливі до стресів і нічних жахіть. Позаяк спеціалісти радять кожному пити чай з натуральних інгредієнтів, зокрема перед сном.

Дівчина з чаєм

А які види чаю мають найбільшу користь для здоров'я і яку розкаже стаття - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/chay-dlya-zdorovya.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.