Цифрові технології у ресторані в Японії

Окремий зал ресторану Sagaya у Токіо перетворений у заворожуючу інтерактивну інсталяцію.

Ресторан Sagaya у Токіо

Проект розроблений у арт-групі TeamLab та здійснений у одному із залів відомого токійського ресторану Sagaya. Тепер відвідувачи не тільки зможуть отримати задоволення від вишукано приготованої їжі, а й відчують себе у чарівному барвисто оформленому світі. Інсталяція виконана за допомогою цифрових інтерактивних елементів, при цьому задіяне усе — стіни, стіл, прибори, страви і навіть самі відвідувачі. Наприклад, на стінах виникають дивовижні картини, що змінюються, а у повітрі можуть літати метелики та пелюстки квітів, при цьому рухи сидячих за столом здатні змінювати інсталацію, змусивши віртуальні обєкти рухатись. 

Ресторан Sagaya у Токіо

Точно так же у загальну картину будуть вписуватися окремі наїдки та їх інгредієнти — їх віртуальний образ “злітає” з тарілок та складається у загадкові композиції. Очевидно, саме через цю здатність перетворювати окремі елементи страв у візуальні дива проект назвали “Звільнені світи”. Інтерактивний зал  у ресторані Sagaya уже відкритий для відвідувачів починаючи з 23 квітня.

А у Сан-Франциско подають страви на iPad - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/u-restorani-san-francysko-podayut-stravu-na-ipad.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.