Де на кухні ховається бруд

Гадаєте, що начистили плиту до блиску, помили блендер після ранкового смузі, розставили столові прибори на свої місця - і кухня ідеально чиста?

Пил і бруд можуть накопичуватися у зовсім несподіваних місцях. На щастя, ми знаємо ці, здавалось би, на перший погляд непримітні місця. І тепер ваша кухня точно буде виглядати бездоганно.

Напевне, що у цьому списку є те, що ви ще не чистили.

Прибирання кухні

Посудомийна машина

Не слід очікувати, що брудна посудомийка буде робити посуд чистим, позаяк за нею самою також потрібно доглядати.

Кухонне обладнання

Виявляється, під різноманітними підставками кухонного обладнання приховується велика кількість бруду і крихт. Тому при наступному прибиранні не забудьте припідняти усі прилади на кухні - ту ж мікрохвильовку або електрочайник, наприклад.

Тостер

Тостер

Цьому пристрою слід приділити окрему увагу. Якщо у вас є тостер, згадайте, коли востаннє його чистили? Прибрати крихти з поверхні не рахується.

Витяжка

О, так. Багато хто спеціально забуває почистити витяжку на кухні. Здається, саме там зібралися весь кухонний жир та бруд. Усе це опиниться у ваших продуктах, якщо не чистити витяжку. А зробити це можна, змішавши мило і соду у гарячій воді.

Миття духовки

Відро для сміття

Останнє, але не менш важливе місце. Нікому не подобаються різкі та неприємні запахи зі сміттєвого відра. Тому кожного разу, змінюючи пакет для сміття, переконайтесь, що у відрі не залишилось “соків” від попереднього сміття.

Чиста кухня

Також читайте, як обладнати кухню функціонально та економно - https://harchi.info/articles/kuhnya-ekonomnogo-pokolinnya-yak-zekonomyty-na-obladnanni.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.