Дезодоранти з віскі

Дезодоранти з віскі позиціонуються як повністю органічні, адже усі їх інгредієнти є натуральними та їстівними. Така собі американська версія “потрійного одеколону”.

Подружжя Джейсон та Еріка Фойхт заснували стартап Distilled Bath and Body і збираються виробляти дезодоранти на основі віскі. Їх кампанія зі збору коштів на Kickstarter уже зібрала набагато більше необхідних 12 000 доларів, але збір коштів триває.

Дезодоранти з віскі

Своє дітище Фойхти назвали Pit Liquor, і це лінійка високоефективних органічних дезодорантів, до складу яких входять віскі, горілка, ефірні олії та інші натуральні компоненти. Зараз в асортименті Pit Liquor три варіанти дезодорантів з різними запахами: чорний перець, ваніль і лаванда.

Ідея даної розробки зародилася під час вагітності Еріки. Дівчина не могла користуватися звичайними дезодорантами з токсичними запахами, а більшість натуральних опцій не справлялись із завданням. Одного разу Еріка нанесла на область пахв антибактеріальний гель для рук. Так з’явилася ідея замінити “дешеві” спирти, які використовують у виробництві продуктів для догляду за тілом, на більш цікаві спиртовмісні рідини. Чоловік Еріки озброївся підручниками і через рік зусиль та тестувань з’явилися дезодоранти з віскі.

Дезодоранти мають форму спрею і виробляються у двох форматах: 30 мл за $8 та 100 мл за $12.

А цікаві факти про віскі читайте у статті - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/shche-bilshe-cikavogo-pro-viski.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.