Діснейленд італійської їжі

Тематичний парк продуктів харчування у Болоньї відкрив свої двері для відвідувачів.

Комплекс Fico Eataly

FICO Eataly World відомий як “Діснейленд італійської їжі”. Масштаби території продуктових розваг вражають: площа парку близько 100 тисяч квадратних метрів. На будівництво комплексу пішло 106 мільйонів доларів.

У проекті прийняли участь понад 200 компаній, а було створено 3000 додаткових робочих місць. Ідея створення такого місця належить Оскару Фарінетті, власнику глобальної мережі елітних італійських продуктових залів Eataly. Керування парком компанія Eataly розділить з італійською торговою мережею Coop.

Комплекс Fico Eataly

FICO Eataly World вже нарікають новою гастрономічною меккою: понад 40 продуктових лавок і ресторанів, фермерські ринки і виставка 200 видів сільськогосподарських тварин, тематичні семінари з практичними заняттями для дорослих і дітей. Цей парк стане найкрупнішим у світі агропродовольчим комплексом, де можна буде зануритись у італійську культуру їжі “від поля до тарілки”,

Гостей парку будуть навчати садівництву, бджільництву та мистецтву фуд-фотографії. Відвідувачі зможуть прийняти участь у приготуванні сиру, в’яленого м’яса, крафтового пива, домашньої пасти, оливкової олії та справжнього морозива.

Фуд-корт у Fico Eataly

Подивитися на парк можна безкоштовно, але їжа, семінари та майстер-класи - задоволення за гроші.

Організатори поставили перед собою амбіційну мету: вийти на 6 мільйонів відвідувачів на рік до 2020-го. Команда вірить в успіх проекту, адже з роками величезний інтерес до італійської кухні по всьому світу не гасне.

Інтер'єр Fico Eataly

А про наймасштабніші фестивалі їжі у світі читайте у статті - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/naymasshtabnishi-gastronomichni-festyvali-svitu.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.