Доставка їжі від Uber

Компанія Uber запускає в Україні свій сервіс із доставки їжі Uber Eats. І якщо раніше інформацію про це називали чутками, то тепер представники компанії офіційно підтвердили запуск проекту.

Доставка їжі Uber Eats

Uber Eats - це додаток для доставки їжі з місцевих ресторанів. Проект запустили у 2015 році у Торонто, зараз сервіс працює у 200 містах по всьому світу. Для користувачів - це можливість замовляти їжу, для водіїв - заробляти на доставці їжі. У додатку користувач отримує доступ до меню ресторанів, може вибрати їжу та оплатити замовлення.

Зі слів віце-президента Uber, глобального директора Uber Everything Джейсона Дроега, у 2018 році сервіс запустився у 100 нових містах світу (у 2017 році він запрацював у 150 містах), зокрема - у Ірландії, Єгипті, Кенії, Румунії та Україні.

Велокур'єр Uber Eats

Як повідомив виданню ain.ua Олексій Стах, генеральний менеджер Uber у регіоні Центральна та Західна Європа, в Україні компанія уже зараз шукає ресторани для партнерства.

“Ми бачимо величезний інтерес з боку сотень місцевих ресторанів, які хочуть працювати з нами, щоб зробити доступними свої страви для великої кількості людей. Ми запрошуємо власників ресторанів зв’язуватися з нами щодо співробітництва.” - прокоментував Олексій Стах.

У нашій країні сервіс планують запустити до початку літа. Першим українським містом, де почне працювати сервіс доставки їжі Uber Eats, стане Київ.

Додаток Uber Eats

А тим часом у Дубаї доставляють каву за допомогою дронів - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/innovaciyna-dostavka-kavy-u-dubayi.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.