Дизайнерська підставка для спецій Ajori

Якщо мати художнє чуття, то знайти витонченість можна навіть у голівці часнику. Саме форма та своєрідні структура зубчиків часнику послужили натхненням для іспанської дизайн-студії photoAlquimia при створенні підставки для спецій Ajori.

Підставка для спецій Ajori

Багато підставок Ajori

Ajori — це творче рішення для організації та зберігання приправ, спецій і соусів в одній підставці, відповідно до кулінарних вподобань тієї чи іншої країни. Підставка включає два глечики для олії або оцту, солонку і перечницю, а також дві чаші з кришечкою та ложкою, у які можна покласти тертий пармезан, хрін, гірчицю, соус песто, смажену цибулю і т.д.

Зубчики виконані з білого фарфору і доповнені гілочкою з натуральної деревини буку, яка одночасно відіграє роль ручки для переносу. І навіть поставляється така підставка для спецій у спеціальному папері, який швидко розкладається і з вигляд нагадує часникове лушпиння.

Упаковка підставки Ajori

Упаковка підставки Ajori

Органічний дизайн підставки для спецій Ajori робить її скульптурним елементом у центрі столу для вдалого початку діалогу в очікуванні страв, а також захищає дім від вампірів. 

Підставка для спецій Ajori стала першим кроком нового проекту студії photoAlquimia під назвою Natura Imitatis, що значить “Імітуючи природу”. Програма присвячена дослідженню функціонального дизайну з наслідуванням природних форм і з використанням виключно натуральних матеріалів.

Підставка для спецій Ajori в розібраному вигляді

Підставка для спецій Ajori

А дизайн-студія з Тайвані Biaugus випустила лінію посуду Rubber band - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/liniya-dyzaynerskogo-posudu-rubber-band.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.