Холодна кава підвищує лібідо

Вчені з Південно-Західного університету заявляють, що холодна кава може підвищити лібідо у чоловіків і жінок. Спеціалістами був проведений ряд досліджень, внаслідок яких стало відомо, як напій впливає на сексуальне життя.

Для першого експерименту запросили 240 учасників віком 26–40 років. Частина добровольців скаржилась на понижене лібідо. Усі вони мали регулярно споживати 150 мл холодної кави під час обіду. По завершенню дослідження 67% зі 120 чоловіків визнали, що значно рідше стикаються із проблемами з потенцією, а 13% учасників навіть заявили, що тривалість любовних насолод зросла від 1-2 хв до 10.

А жінки, які пили каву в обідній час, сказали, що якість їх сексуальних стосунків набагато покращилась.

Холодна кава

Дослідження американських вчених вирішив продовжити ізраїльський сексолог Барух Йешин. І з'ясувати, яка саме кава матиме найбільший вплив на організм людини. Для цього він запросив до участі в експерименті 64 пацієнти, які регулярно пили різні сорти напою зранку, вдень та ввечері. Результати були наступними:

Найбільш ефективною є дія кави, звареною у джезві.

Щоб кава стала саме еліксиром для лібідо, напій потрібно зварити ввечері, перед сном. Після чого процідити каву та перелити у герметичну посудину, і залишити напій у холодильнику до ранку. 

Щоб підвищити лібідо жінкам потрібна кількість холодної кави у розмірі 100-150 мл, а чоловікам — від 150 мл.

Кава у турці

Про інші афродизіаки серед продуктів харчування читайте у статті - http://harchi.info/articles/produkty-afrodyziaky.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.