Ідеальне охолодження напоїв від компанії W&P

Новинка від компанії W&P призначена для тих, хто у всьому слідує своєму власному стилю і бажає неспішно насолоджуватись охолодженим напоєм.

Форма для льоду

Продукт представляє собою форму для льоду у вигляді контейнера, який складається з 3 частин, розробленого так, що наявна у ньому вода після замерзання утворює досконалий кубик льоду. Саме його унікальна конструкція гарантує відсутність бульбашок повітря або нерівностей у формі льоду.

Вражаючі розміри форми для льоду гарантують вам досить довгий процес розчинення кубика льоду у келиху, а це значить, що ви зможете охолоджувати улюблений напій стільки, скільки забажаєте. Звісно, через багатошаровість тари час заморожування дещо зростає, однак, коли ви витягнете ідеальний шматочок льоду із силіконової форми, ви зрозумієте, що час очікування того вартий. 

Форма для льоду

До речі, для досягнення більшої прозорості розробники радять заливати воду температурою трохи більше за кімнатну. А для більш легкого виймання з контейнера його зовнішню сторону можна полити прохолодною водою.

А про келихи для напоїв розкаже стаття - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/kelyhy-dlya-napoyiv.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.