Капсули з молоком для кави

Винахід німецьких вчених допоможе у боротьбі із забрудненням атмосфери.

Суспільство уже давно б’є на сполох і намагається боротися з проблемою неперероблюваного сміття. Наприклад, у Європі обмежили використання поліетиленових пакетів у магазинах. У багатьох країнах введена система переробки сміття. А ось німецькі вчені придумали миттєво розчинні капсули з молоком як альтернативу маленьким пластиковим упаковкам, які часто подають до кави.

Мета цього винаходу - врятувати екологію від забруднення та позбутися від пластикових упаковок для молока.

Розчинні капсули з молоком

По формі капсули нагадують кубик рафінованого цукру. Тільки такий шматочок буде набагато більшим за розміром і з молоком всередині. Принцип дії дуже простий. Коли капсула потрапляє у гарячу рідину, вона розчиняється і додає у вашу каву молоко.

Якщо ви любите солодку каву, то у цьому випадку цукор вам знадобиться. Вчені додали у цю маленьку капсулу два елементи: сахарозу та еритрит. Перший призначений для високого рівня солодкавості, а другий - для середнього.

Ну а тим, хто полюбляє каву з молоком без цукру доведеться трохи почекати, позаяк німецькі вчені поки що не розгадали цю задачу.

Перевага новинки ще у тому, що вона є зручною у використанні. Капсула з молоком невелика і упаковують її порціями. А зберігати можна близько 3 тижнів при кімнатній температурі.

Кава з молоком

Також читайте про інноваційну екологічну упаковку для продуктів харчування - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/innovaciyna-ekologichna-upakovka-dlya-produktiv-harchuvannya.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.