Кавуновий хліб - яскрава деталь до кожного столу

Чим більше вчишся не дивуватись нічому, тим більше з'являється нових способів та речей, щоб це зробити. Індустрія харчування не виняток. Мережа Тайванських пекарень “Jimmy’s Bakery” вирішила, що звичайний хліб — це дуже нудно, і потрібно придумати щось креативне. Результат такого рішення — квадратний кавуновий хліб.

Шматочки червоного та жовтого кавунового хліба

Червоний та жовтий кавуновий хліб

Як ми вже чули, квадратні кавуни є дуже популярними у Японії, оскільки їх легше транспортувати, зберігати та нарізати. Саме ця ідея і послужила прототипом для незвичайного хлібу.

Кавуновий хліб в упаковці

Головна мета такого творіння — привернути увагу дітей, оскільки маленьким бешкетним буде важко встояти перед незвичайним кольоровим хлібом. А, також, кавуновим хлібом пекарня хотіла привабити і більше дорослих, інтерес до хлібу яких, також, різко падає під час літньої спеки.

Шматочки червоного кавуного хліба

Проте, якщо ви очікуєте від кавунового хлібу, окрім яскравого вигляду, ще й пікантного смаку — мусимо вас розчарувати. На смак кавуновий хліб більше схожий на хліб, ніж на кавун, а точніше — практично нічим від хлібу не відрізняється. Проте, нехай вас потішить той факт, у якості барвників для кавунового хлібу використовуються виключно натуральні інгредієнти: зелений чай для скоринки, полуниця для м'якоті, ну і шоколад або родзинки — замість кісточок.

Заготовка для кавунового хлібу

Випікання кавунового хлібу



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.