Келих-маска для вина

Чому б не створити келих, який є продовженням обличчя? Саме так подумав промисловий дизайнер Джеймс Піатт з Лос-Анджелесу та розробив незвичайний келих для вина, що має форму маски.

Чоловік п'є вино з келиха-маски

Келих Wine Glass Mask має ергономічну форму і щільно прилягає до обличчя, повністю захоплюючи весь ніс, завдяки чому аромат вина значно посилюється. Даний ефект зумовлений тим, що при такому способі споживання вина потоки кисню та азоту зменшуються, збільшуючи швидкість повітря, що видихається, який піднімає пари вина з поверхні. Це, у свою чергу, збагачує аромат і смак напою, дозволяючи отримати максимальну віддачу від вина. Окрім того, ніс при використанні даного келиху уже точно не буде заважати насолоджуватись вином

Келихи-маски для вина

Щоб відлити незвичайний келих, було виміряно багато людських облич для досягнення оптимальної форми та підходящих контурів келиху з використанням останньої версії програмного забезпечення 3D-твердотілого моделювання. Свій проект Джеймс Піатт опублікував на сайті Kickstarter, надіючись зібрати $78 000 для його реалізації.

Келих-маска для вина

А про келих для вина для тих, хто дбає про білизну своїх зубів, розкаже стаття - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/dyzaynerski-kelyhy-dlya-vyna-wino-sippers.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.