Корея випустила безпохмільний алкоголь

Міська газета КНДР “The Pyongyang Times” повідомила, що продуктова фабрика “Taedonggang” створила алкогольний напійKoryo Liquor”, серед головних переваг якого — абсолютна відсутність ранкового похмілля.

До складу напою входить клейкий рис і женьшень, він має м'який смак а його міцність коливається у межах 30-40 градусів. Щоб вдосконалити лікер команда розробників витратила декілька років, але його оцінили не тільки споживачі, а й експерти. У грудні 2015 року лікер без похмілля нагородили “Медаллю якості” за збереження національного смаку, а також напій був зареєстрований як наукове досягнення. 

Напійт "Koryo Liquor"

Корейські вчені і раніше оцінили чудодійні властивості женьшеню — він входить до складу ліків, які ніби-то можуть вилікувати людину від СНІДу та атипічної пневмонії. І ще у 2014 році західними вченими були підтверджені корисні властивості цієї рослини у подоланні симптомів похмілля — що і використала у своєму лікері Корея.

Женьшень

Чому люди страждають від похмілля і як зменшити фатальні наслідки, розкаже інфографіка - http://harchi.info/articles/biologiya-pohmillya-infografika.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.