Млинцеві шедеври із PancakeBot

Щоб зробити незвичайні млинці, потрібно опанувати мистецтво кулінарного малювання. А перший у світі принтер для млинців PancakeBot значно спрощує процес. Із цим принтером можна легко надрукувати млинці із найвибагливішими малюнками, і перетворити процес банального поглинання млинців у справжній кулінарно-мистецький обряд.

Млинець у формі маски Спайдермена

Щоб приготувати млинці у вигляді малюнку вручну, потрібно докласти багато зусиль. Правильно визначити консистенцію тіста, сильно нагріти пательню, щоб тісто не розтікалось миттєво, псуючи малюнок — загалом, пробувати-не-перепробувати і зіпсувати не один млинець.

Не говорячи про те, що навряд чи у вийдуть складні малюнки, тож мистецький політ фантазії буде значно обмеженим.

А ось із принтером для млинців PancakeBot ви зможете буквально творити млинці, а не готувати. Давайте подивимось, як це відбуватиметься.

Презентація PancakeBot

Малюємо дизайн млинця

Перш за все потрібно намалювати млинець, який буде створюватись за допомогою апарату. Зробити це можна у простій програмі на комп'ютері: обвести потрібний малюнок лініями та запустити у друк.

У цій же програмі можна вибирати і порядок друкування ліній, щоб отримати потрібний відтінок під час приготування. Елементи зображення, які виводитимуться першими, потраплять на пательню раніше, а, значить, будуть темнішими, ніж ті, які намалювали пізніше.

Комп'ютерна програма для PancakeBot

Можна навіть задати принтерові для млинців надрукувати фотографію, або ж просто борати малюнки дітей чи зображення улюблених мультиплікаційних персонажів. У будь-якому випадку млинці із PancakeBot стануть набагато цікавішими та ще апетитнішими.

Після того, як малюнок готовий, потрібно усього лиш зберегти його на SD-карті та завантажити у принтер. Залишається тільки спостерігати за тим, як друкуються ваші млинцеві шедеври.

Принтер для млинців у процесі друку

Тісто замість пластмаси

В принципі, принтер для млинців PancakeBot — звичайний 3D-принтер, дещо змінений під створення їжі. Замість пластмаси у ньому використовується тісто для млинців, а друкується зображення на вбудовану пательню, попередньо розігріту до потрібної температури.

При випіканні млинців використовується запатентована технологія дозування, яка дозволяє точно відміряти кількість тіста для малюнку та пускати його тоненькою цівкою. Можна, також, підфарбувати млинці за допомогою харчових барвників, додавши їх у тісто та вречну заливаючи проміжки у млинці.

Такий принтер придатний і для домашнього використання, і для закладів громадського харчування. Уявіть, як вплине на відвідуваність можливість замовити не прості млинці, а обрані вами зображення персонажів, квітів, будівель, абстракцій, тощо. Для якогось кафе це може стати хорошою фішкою.

PancakeBot

Вартість і доступність

Встановлена виробниками ціна на принтер для млинців PancakeBot становить $299. Замовити його можна через інтернет поштою у будь-який куточок світу.

PancakeBot і діти



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.