Морозиво-хамелеон

Мануель Лінарес, 37-річний іспанський фізик, що перекваліфікувався у кухарі, створив перше морозиво-хамелеон, що змінює колір залежно від температури: спочатку блакитне, поступово морозиво стає фіолетовим. Про це написало британське видання “Mirror”.

Ідея незвичайного десерту з'явилась у Мануеля Лінреса під час курсів по виготовленню морозива. І хоча у керівника курсів вона особливого ентузіазму не викликала, тим не менш морозиво-хамелеон — Лінарес так його і назвав “Xamaleon” — насправді вийшло.

Морозиво-хамелеон

Смак морозива його творець описує як “тутті-фрутті”: у ньому можна розрізнити ноти полуниці, какао, мигдалю, банану, фісташок, ванілі та карамелі. Технологію створення десерту кухар зберігає у таємниці. Однак стверджує, що морозиво-хамелеон складається виключно з натуральних інгредієнтів.

Незвичайне морозиво уже надійшло у продаж та користується величезним успіхом. Поки десерт продається тільки у кафе Мануеля Лінареса у місті Капелла де Маар провінції Барселона (Іспанія), але не виключено, що незабаром морозиво-хамелеон стане доступним і в інших країнах.

Морозиво-хамелеон

А про українське органічне морозиво читайте у статті - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/ukrayinske-organichne-morozyvo-yake-vono.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.