Найкращі пивні тури за версією TripAdvisor

Експерти сервісу для мандрівників TripAdvisor розповіли про 10 кращих пивних турів світу.

Два келихи пива

До рейтингу, місця у якому не розподіляються, зокрема, увійшла мандрівка по Брюсселю, де, окрім пива, можна влаштувати і дегустацію шоколаду, яким славиться Бельгія. До списку TripAdvisor також увійшла екскурсія по лондонській пивоварні Meantime Brewery. Тут туристам дають спробувати створені компанією продукти, а також розповідають про технологію та історію виробництва пива.

Ще одним з найкращих пивних турів було визнано автобусний тур по місту Чарльстон (у штаті Південна Кароліна, США). Мандрівників чекає відвідування 3 пивоварень, дегустації та лекції про крафтове пиво.

Пивоварня

У перелік входить Портленд (штат Орегон). Для туристів там організують поїздки по місцевим пивоварням і виноробням. У числі найкращих пивних турів TripAdvisor відмітив і знайомство з Ringwood Brewery у графстві Гемпшир на півдні Англії. 

До списку найкращих пивних турів також увійшли візит на пивоварню Griffin Brewery компанії Fuller's у Лондоні, тур по підприємствам Ванкувера і Нью-Йорка англійського міста Уітні, розташованого у 19 км від Оксфорда, і Мельбурна.

Бармен подає пиво

А про топ-10 найкращих ресторанів 2016 року за версією TripAdvisor читайте у статті - http://harchi.info/blogs/san-ayt-j/top-10-restoraniv-za-versiyeyu-tripadvisor.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.