Найменш шкідлива їжа з МакДональдсу

Знаходячись практично у будь-якій розвиненій країні, ви завжди можете розраховувати на дешеву і смачну їжу від McDonald’s. Більше того, якщо ви вирішили з Нового року споживати тільки корисну їжу не слід говорити прощавай улюбленим стравам з МакДональдсу.

До вашої уваги 5 страв, які сміливо можна замовляти у McDonald’s, не переживаючи про здорове харчування.

Бургер із McDonald's

Перш за все, не слід недооцінювати силу “Хеппі Міл”. Дієтологи рекомендують замовляти чізбургер, картоплю фрі та шматочки яблука для відносно збалансованого перекусу.

350 калорій, 27 г білка і 6 г клітковини: саут-салат зі смаженою куркою - ще один чудовий вибір у McDonald’s. Просто зверніть увагу на кількість приправи, яку ви додаєте - це один із слабких боків салату. Через це можна набрати вагу.

Хеппі Міл

Або отримайте необхідну кількість білка з фірмовим сендвічем із курячим соусом Artizan. У ньому низький рівень жиру та багато білка.

МакМафін з яйцем буде чудовим сніданком для вас. На пару з 260 калоріями ви отримуєте сендвіч, багатий на білки, за які тут також відповідає бекон.

Але якщо ви справді не можете пройти повз жовто-червону емблему МакДональдсу, дієтологи рекомендують вибрати звичайний гамбургер з салатом та картоплею фрі. Ви задовольните свій потяг, не жертвуючи калоріями та жиром.

Тости із McDonald's

А історію розвитку МакДональдс читайте тут - https://harchi.info/company/makdonaldz.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.