Ножі як мистецтво від Deejo

Deejoфранцузький бренд, заснований партнерами Люком Фуеном та Стефаном Лебо. Спочатку їх метою було створити ультралегкі кишенькові ножі (найлегша модель Deejo важить всього 15 г), який буде зручно носити з собою. Але з часом на перший план вийшов дизайн. Ефектний зовнішній вигляд — одна з ключових переваг ножів Deejo, для яких існує безліч варіантів виконання та забарвлення, і навіть можливість кастомізації та індивідуального гравіювання.

Кишенькові ножі цього бренду — справжня класика, але особливої уваги заслуговує набір столових ножів Deejo Steak Knives. Усі ножі виготовляються з легкої та міцної нержавіючої сталі 3CR13 твердістю 52-54 HRC. Фініш — дзеркальне полірування або матове титанове покриття, ручки — з цінних порід дерева.

Набір ножів Deejo

Ніж Deejo 

Вилка з ножем Deejo

Набір складається з 6 ножів, кожний з яких оснащений ручкою з оливкового дерева та прикрашений лазерним гравіюванням. На вибір пропонуються 3 стилі — флористичні мотиви, ар-деко і туаль де жуї. Використання лазера допомагає створити чіткий малюнок, який залишається незмінним навіть через роки активного використання. 

Ножі Deejo підкуповують своїми технічними характеристиками, ефектним дизайном та легкістю у використанні. Вага кожного з ножів — усього 60 г, що рівно у два рази менше за стандартну. Набір стане достойною прикрасою столу та чудовим подарунком для любителів стильного сервірування.

Ножі Deejo

Ножі Deejo 

Чоловік і жінка з ножами Deejo

Чоловік з ножем Deejo 

Що потрібно знати про ножі розкаже інфографіка - http://harchi.info/articles/shcho-potribno-znaty-pro-nozhi-infografika.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.